Αιτωλοακαρνανία: 75χρονη έπεσε από το μπαλκόνι για να αποφύγει την επίθεση του γιου της

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας απασχολεί από χθες τις αστυνομικές αρχές στο Αγρίνιο. Μια 75χρονη έπεσε από τον πρώτο όροφο του μπαλκονιού του σπιτιού της, στα Δύο Ρέματα Αγρινίου, στην προσπάθειά της να αποφύγει τη μανία του 46χρονου γιου της που επιχείρησε να την χτυπήσει.

Η γυναίκα πριν από την πτώση της φέρεται να λογομάχησε με τον γιο της, ο οποίος της επιτέθηκε για άγνωστο λόγο. Ο 46χρονος, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το δημοσιογράφος του ΕΡΤΝews Νίκος Γιαπρακάς, φέρεται να κυνηγούσε την ηλικιωμένη μητέρα του με το σιδερένιο κοντάρι της τέντας και η 75χρονη, στην προσπάθειά της να ξεφύγει, έπεσε από το μπαλκόνι, με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα στα χέρια, τα πόδια και τη λεκάνη. Το θύμα μετεφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Ο 46χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αγρινίου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας και θα οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

πηγή: ertnews