Αιτωλοακαρνανία: Ληστεία σπιτιού…υπερπαραγωγή – 11 άτομα διέρρηξαν κατοικία

Μια… ποδοσφαιρική ομάδα από ανήλικους Ρομά, ο μικρότερος από τους οποίους ήταν μόλις… 5 χρόνων, βρήκαν οι ιδιοκτήτες μέσα στο σπίτι τους στην κοινότητα Αγριλιά του δήμου Μεσολογγίου. Μάλιστα, ο ένας έσπρωξε βίαια τον άνδρα που έπεσε στο δάπεδο και τραυματίστηκε, ενώ οι εισβολείς διέφυγαν πηδώντας από τα παράθυρα.

Ωστόσο, το μικρότερο παιδί ακινητοποιήθηκε αρχικά, αλλά διέφυγε με την παρέμβαση ενός ενήλικα που δικαιολογήθηκε ότι πήγε στο σπίτι για να μαζέψει τους ανήλικους. Από τα αποτυπώματα που πήραν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι ο αυτόκλητος… παιδόνομος είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγες ημέρες και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατέθεσε μήνυση σε βάρος του για ηθική αυτουργία σε κλοπή.

Ξάφρισαν ηλικιωμένο

Ταυτοποιήθηκε, ύστερα από έρευνα της Ασφάλειας, μια Ελληνίδα η οποία εμπλέκεται, μαζί με δύο ακόμη άγνωστες γυναίκες, στην κλοπή σε βάρος ενός ηλικιωμένου που έγινε το πρωί της Παρασκευής στην Άρτα. Οι τρεις γυναίκες πλησίασαν τον άτυχο άνδρα, τον απασχόλησαν με διάφορες προφάσεις και άρπαξαν το πορτοφόλι του που περιείχε 110 ευρώ χωρίς να γίνουν αντιληπτές. Σε βάρος της δράστιδας σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση των συνεργών της συνεχίζεται.

protothema.gr

Το άρθρο Αιτωλοακαρνανία: Ληστεία σπιτιού…υπερπαραγωγή – 11 άτομα διέρρηξαν κατοικία εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – Xiromeropress.gr.