Αγωνία για τον Ηλία – Στυλιανό. Η γραφειοκρατία ροκανίζει την ελπίδα !!!

Γράφει στο προφίλ του στο facebook ο κ. Γιάννης Κουλούρης
25 Μαίου…. 94 μέρες κ νύχτες μαρτυρίου στην Εντατική για την Οικογένεια Σάββα…. ο πόνος και η αγωνία για τον μικρό Μαχητή Ηλία-Στυλιανό στην κορύφωσή του…. αρχίζει ο πολεμιστής μας να κουράζεται…. η μάνα και ο πατέρας ψυχολογικά ράκοι καταρρέουν…
Το φάρμακο Ζolgensma που είναι το πλέον αποτελεσματικό για την Νωτιαία Μυική Ατροφία, όπως αποδείχτηκε με τον μικρό Παναγιωτάκη που ο ίδιος ο λαός τον έστειλε στην Βοστόνη, αλλά κ για χιλιάδες παιδιά στον κόσμο… είναι αυτό που θα τον σώσει !
Το φάρμακο εγκρίθηκε για την εισαγωγή του στην Ευρωπαική Ενωση, όμως η γραφειοκρατία του υπουργείου προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα, είναι έως »δολοφονική»….
Κύριε Κικίλια…. κάτι ύποπτο συμβαίνει εδώ… πρόκειται για τις ζωές μικρών παιδιών…. όταν κινδυνεύουν γίνονται παιδιά όλου του Ελληνικού λαού…. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ…. και όλοι αυτοί που κατά δική Σας επιλογή είναι ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ…..
Κύριε Πρωθυπουργέ…. στο δικό Σας χέρι είναι να σωθεί ο μικρός Ηλίας-Στυλιανός αλλά κ άλλα Ελληνόπουλα…. ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΣ….. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ !!!!!!!!!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ…. ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε να φέρουμε την ελπίδα κ το χαμόγελο… Ο ΑΓΩΝΑΣ ΙΕΡΌΣ !!!!!

Άρθρο από:https://xiromeritis.blogspot.com/