ΑΓΡΙΟ ΦΟΝΙΚΟ:Σκότωσαν 22χρόνο έξω απο το σπιτι της αδερφής του για κτηματικές διαφορές!


Σοκ στην τοπική κοινωνία της Κρήτης, έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 22χρονου από έναν 45χρονο συγχωριανό του, στον Αργουλιό Μυλοποτάμου.

Το φονικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (12/6) όταν ο δράστης πυροβόλισε και σκότωσε το νεαρό, ο οποίος βρισκόταν μάλιστα έξω από το σπίτι της αδερφής του. Οι δύο άνδρες, οι οποίοι είχαν κτηματικές διαφορές, είχαν λογομαχήσει έντονα λίγη ώρα νωρίτερα μέσα στο χωριό, όταν και – σύμφωνα με πληροφορίες – συναντήθηκαν στο πλαίσιο κοινωνικής εκδήλωσης.

Λίγο αργότερα, ο δράστης με το αγροτικό αυτοκίνητό του, μετέβη στο σπίτι της αδερφής του 22χρονου. Τον πυροβόλησε τρεις με τέσσερις φορές και τράπηκε σε φυγή. Στο χωριό ακολούθησε πανδαιμόνιο. Ο 22χρονος είχε χτυπηθεί από τα πυρά του 45χρονου και υπέκυψε στα τραύματα που του προκάλεσαν οι σφαίρες. Σε κατάσταση σοκ οι συγγενείς του δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί. Ο 22χρονος μάλιστα, είχε παντρευτεί πρόσφατα ενώ είχε και ένα μωράκι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας από τους συγγενείς και τους φίλους που βρέθηκαν εκεί.

Στο χωριό από την πρώτη στιγμή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, τόσο από το Ρέθυμνο όσο και από άλλες περιοχές του νησιού. Ο δράστης αναζητείται, ενώ υπάρχει ο φόβος της αντεκδίκησης.ekriti.gr/

Το άρθρο ΑΓΡΙΟ ΦΟΝΙΚΟ:Σκότωσαν 22χρόνο έξω απο το σπιτι της αδερφής του για κτηματικές διαφορές! εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.