«ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ»: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Δημοτικής Παράταξης «ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
της Δημοτικής Παράταξης «ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ»
Ύστερα από την επιστολή παραίτησης της κ. Χριστίνας Σταρακά από επικεφαλής της παράταξης μας, συγκλήθηκε στις 15-02-2023 σε έκτακτη συνεδρίαση η Δημοτική ομάδα της παράταξης «ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ» ώστε να γίνουν οι διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου επικεφαλή.
Μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες όπως αρμόζει σε μια δημοκρατική παράταξη και μέσα από διαλογική συζήτηση που ακολούθησε, με ομόφωνη απόφαση όλων των μελών της, αποφασίστηκε για την θέση του επικεφαλή να εκλεγεί ο κ. Παναγιώτης Καψάλης.
Η πορεία και η μέχρι σήμερα παρουσία του, αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχημένη θητεία του στην νέα θέση ως επικεφαλής που αναλαμβάνει.
Για την παράταξη «ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ»
ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ
ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΑΜΑΛΙΑ
ΖΩΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΑΨΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΣΕΡΠΑΝΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
Μετά από την εκλογή του ο νέος επικεφαλής της παράταξης προέβη στην εξής δήλωση:
«Να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους της Δημοτικής μου ομάδας οι οποίοι με την ομόφωνη απόφασή τους με επέλεξαν ως επικεφαλή της Δημοτικής παράταξης μας «ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ» και την απόλυτη στήριξη στο πρόσωπο μου.
Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την Χριστίνα Σταρακά για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας αλλά και την δυνατότητα που μου έδωσε μέσα από την παράταξη που δημιούργησε να με ωθήσει να εμπλακώ με την τοπική αυτοδιοίκηση. Θέλω να την συγχαρώ για την αξιοπρεπή και στοχευμένη στάση της μέχρι σήμερα από την θέση της επικεφαλής.
Να της ευχηθώ καλή επιτυχία στην νέα της επιλογή, στην κεντρική πολιτική σκηνή, ως υποψήφια βουλευτής στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
Με αίσθημα ευθύνης και συνάμα με γνώμονα το κοινό καλό θα τιμήσω την επιλογή των συναδέλφων μου να με επιλέξουν ομόφωνα επικεφαλή της παράταξης μας.
Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της θέσης που αναλαμβάνω και από κοινού να συνεχίσουμε να τιμούμε με αξιοπρέπεια, ηθική και ανιδιοτέλεια την εμπιστοσύνη του Αγρινιώτικου λαού πας μας τίμησε με την ψήφο του.
Θα ενεργώ και από αυτή την θέση μαζί με την υπόλοιπη Δημοτική ομάδα, όπως έπραττα μέχρι και σήμερα, πάντα για το καλό του τόπου και όλων των πολιτών του Δήμου Αγρινίου.»
ΚΑΨΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης
του ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ



0Shares

Το άρθρο «ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ»: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Δημοτικής Παράταξης «ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ» εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.