Έξι νέοι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι

Υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Παναγιώτης Α. Κατσούλης

Από το δικό μας εδώ και δύο χρόνια «Γεφύρι της Άρτας»
Την Κεντρική Πλατεία Μεσολογγίου,

Έξι νέοι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι…..

1. Γεραφέντη Δώρα, Άνεργη – Τ.Κ. Πενταλόφου

2. Κολώνιας Γιώργος, Ιδιωτικός Υπάλληλος – Τ.Κ. Μεσολογγίου

3. Λάμπος Τριαντάφυλλος, Φυσικός – Τ.Κ. Μεσολογγίου

Είμαι ο Λάμπος Τριαντάφυλλος, 39 ετών, πτυχιούχος Φυσικής του τμήματος θετικών επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, ενώ διατηρώ και αγροτικές δραστηριότητες.

Έχοντας ζήσει την παρακμή των τελευταίων ετών στον τόπο μας, αποφάσισα να προσφέρω στα δημοτικά πράγματα και αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Παναγιώτη Κατσούλη, επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝΤΑΜΑ, ώστε να είμαι υποψήφιος στην Τοπική Κοινότητα Μεσολογγίου. Ζητώ λοιπόν τη στήριξή σας.

4. Πιτούνη Ασήμω (Μίνα), Ιδιωτική Υπάλληλος – Τ.Κ. Μεσολογγίου

5. Πλαστήρα Ξένια, Ιδιωτική Υπάλληλος – Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου

Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά οξύνθηκε όταν απέκτησα παιδί και ανέλαβα εξ ολοκλήρου την ευθύνη της ανατροφής του, επειδή είμαι ο μόνος του γονέας.

Ως μητέρα και εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα, βιώνω καθημερινά τη σκληρή πραγματικότητα που συναντούν εκατοντάδες μονογονεϊκές και μη οικογένειες στο δήμο μας. Έλλειψη χώρων δημιουργικής απασχόλησης και κοινωνικοποίησης των παιδιών μας. Έλλειψη ψυχολογικής στήριξης, καθώς και υποστήριξης των παιδιών και των οικογενειών τους, τα οποία έρχονται αντιμέτωπα με διαταραχές που ταλαιπωρούν όλη την οικογένεια.

Σας διαβεβαιώνω πως θα είμαι ενεργή και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να στηρίξω αλλά και να προωθήσω λύσεις που θα διευκολύνουν τις οικογένειες και κυρίως τις μητέρες. Θα ομορφαίνουν τη ζωή των παιδιών μας.

Με τον Πάνο Κατσούλη γνωριζόμαστε χρόνια. Δεσμεύτηκε πως θα προωθήσει λύσεις, δημιουργώντας ελεύθερους χώρους για παιχνίδι, άθληση, κολύμβηση, αλλά και δομές ψυχολογικής στήριξης και δημιουργικής απασχόλησης.

Τον πιστεύω γιατί είναι έντιμος και έχει κρατήσει και στο παρελθόν τις δεσμεύσεις του.

6. Χαραλάμπους Κώστας, Ελεύθερος Επαγγελματίας – Τ.Κ. Γουριάς