Άνοιξε η 10η ΕΞΠΟΤΡΟΦ με τη συμμετοχή Αστακιώτικης επιχείρησης

Άνοιξε χθες (Σάββατο 3 Φεβρουαρίου) η 10η έκθεση τροφίμων ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Όπως δήλωσαν οι διοργανωτές της έκθεσης η φετινή διοργάνωση είναι κατά πολύ μεγαλύτερη σε συμμετοχές από την τελευταία, κάτι που δείχνει ότι οι συμμετέχοντες έχουν σοβαρό λόγο να προβληθούν.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ υποδέχεται πλήθος παραγωγών artisanal προϊόντων μικρής παραγωγής και προϊόντων delicatessen που συμμετέχουν αποκλειστικά στην έκθεση, καθώς και εκπροσώπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων για ένα τριήμερο γεμάτο εμπορικές συμφωνίες. Πρώτη μέρα της έκθεσης με πλήθος κόσμου να την επισκέπτεται. Κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρο Κελέτση. Παρευρέθη επίσης ο Αναπλ. Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης

Στην έκθεση συμμετέχει με ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο περίπτερο και η Αστακιώτικη επιχείρηση ΛΕΜΟΝΟΦΑΡΜΑ (Κώστας Λύχνος-Χρύσα Μπαμπούρη) με το περίπτερό τους να δέχεται δεκάδες κόσμου για να απολαύσει την (Αστακιώτικη) Λεμονάδα που οι ίδιοι παρασκευάζουν στον Αστακό. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν τόσο ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης όσο και ο Υφυπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Κελέτσης οι οποίοι μετά το τέλος των εγκαινίων πέρασαν από το περίπτερο της ΛΕΜΟΝΑΦΑΡΜΑΣ για να απολαύσουν μια δροσερή λεμονάδα με τον Γιάννη Βρούτση να την βρίσκει εξαιρετική και να ζητάει και δεύτερο ποτήρι.

Σημειωτέον ότι σήμερα (Κυριακή) μεταξύ των επιλεγμένων επιχειρήσεων που θα βραβευτούν, συγκαταλέγεται και η ΑΣΤΑΚΙΩΤΙΚΗ ΛΕΜΟΝΑΦΑΡΜΑ.

Λίγα μετρά πιο πέρα διακρίνεται και το περίπτερο συμπατριωτών μας από το Αγρίνιο με την επωνυμία COKE SECRET COMPANY με το προϊόν που διαφημίζουν, που κατασκευάζεται στο Αγρίνιο (κέικ).

Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης