Υπόθεση ασέλγειας σε τετράχρονο παιδί στο Αγρίνιο  αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου σύμφωνα με δημοσίευμα του zougla.gr. 

Υπόθεση ασέλγειας σε τετράχρονο παιδί στο Αγρίνιο  αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου σύμφωνα με δημοσίευμα του zougla.gr.

Πατέρας από το Αγρίνιο κατήγγειλε την 52χρονη baby sitter του τετράχρονου παιδιού του και το γιο της ότι κακοποίησαν το αγοράκι του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι οικογένειες διατηρούσαν φιλικές σχέσεις και όταν συνέβη το ανατριχιαστικό περιστατικό ο γιος της γυναίκας υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία.

Οι αρχικές υποψίες ότι κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά, όπως τονίζεται, επιβεβαιώθηκαν από το υλικό κάμερας που τοποθετήθηκε.

Για την υπόθεση μίλησε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου στο πλαίσιο ενημέρωσης για τις  υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας.

Τι αναφέρει το δημοσίευμα:

Μια υπόθεση ασέλγειας εις βάρος τετράχρονου αγοριού συγκλονίζει το Αγρίνιο τις τελευταίες ώρες. Για το ανατριχιαστικό περιστατικό μίλησε η Σοφία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τις υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας και περιλαμβάνεται ανάμεσα σε 200 ακόμα μαρτυρίες κακοποίησης.

Η ολυμπιονίκης δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες, αλλά οι Αρχές στην πόλη της Δυτικής Ελλάδας έχουν εδώ και καιρό ξεκινήσει την έρευνά τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου μια 52χρονη γυναίκα και τον γιο της, ο οποίος εκείνη την εποχή υπηρετούσε τη θητεία του στον στρατό, ότι κακοποίησαν τον τετράχρονο γιο του. Η γυναίκα ήταν το πρόσωπο που κρατούσε το παιδί (baby sitting) και γι’ αυτόν τον λόγο ο γιος της είχε εύκολη πρόσβαση στο αγοράκι.

Με πολύ λεπτές κινήσεις και ακολουθώντας τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος για τέτοιες ευαίσθητες περιπτώσεις, οι αστυνομικοί έκαναν τις ενέργειες που απαιτούνταν. «Το παιδί εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο και καταγράφηκε από κάμερα. Δεν υπήρχε ούτε ένα “θολό” σημείο παρά τη μικρή του ηλικία. Όσα του συνέβησαν τα περιέγραψε χωρίς να αφήσει καμία αμφιβολία ούτε σε εμάς ούτε στην παιδοψυχολόγο» λέει αστυνομικός που γνωρίζει λεπτομέρειες της υπόθεσης

Από εκείνη τη στιγμή η έρευνα κρατήθηκε μυστική, καθώς το κλίμα μεταξύ των δύο οικογενειών, οι οποίες είχαν φιλικές σχέσεις, ήταν ιδιαίτερα τεταμένο. Μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού, θέλοντας να είναι απόλυτα σίγουρος, τοποθέτησε κρυφές κάμερες μέσα στο σπίτι.

Οι γονείς του τετράχρονου αγοριού υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και όταν είδαν κάποιες από τις ζωγραφιές του. Απευθύνθηκαν σε ειδικό, ο οποίος πολύ γρήγορα κατάλαβε τι είχε συμβεί. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Αγρινίου και έδωσε εντολή για έρευνα. Μητέρα και γιος έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις στην Αστυνομία και υπέβαλαν υπόμνημα με τη δική τους εκδοχή. Η περίπτωση του νεαρού θα εξεταστεί από Στρατοδικείο, καθώς όσα καταγγέλθηκαν συνέβησαν όταν εκείνος υπηρετούσε τη θητεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από νομικούς, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ασκηθούν ποινικές διώξεις στην 52χρονη μητέρα και στον γιο της..

zougla.g

Το άρθρο Υπόθεση ασέλγειας σε τετράχρονο παιδί στο Αγρίνιο  αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου σύμφωνα με δημοσίευμα του zougla.gr.  εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.