ΒΡΑΧΑΣ Σ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δυνατό Ξηρόμερο-Πρώτα ο Πολίτης

Φίλες και φίλοι συνδημότες του Δήμου Ξηρομέρου
Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για δεύτερη φορά με τον συνδυασμό <<Δυνατό Ξηρόμερο-Πρώτα ο Πολίτης>> στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στις 26 Μαϊου 2019,αισθάνομαι την ανάγκη να (ξανα)συστηθώ και να δημοσιοποιήσω την μικρή μου πορεία ζωής στις τοπικές κοινωνίες……
Ως ιατρός για περισσότερα από είκοσι χρόνια προσέφερα τις υπηρεσίες μου στον τόπο μου,πιστεύω με επιτυχία, προασπιζώμενος το μεγαλύτερο αγαθό των ανθρώπων, την υγεία και την ανακούφιση από τον πόνο.
Την τετραετία 1999-2002 διετέλεσα πρώτος δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Φυτειών.Με περισσότερα από εκατό(100) μικρά και μεγάλα έργα σε όλους τους τομείς,άλλαξε η εικόνα των τοπικών κοινοτήτων και βελτιώθηκε η ποιότητα ζωής των ανθρώπων.Οργανώθηκε πλήρως ο τότε Δήμος Φυτειών και νοικοκυρεύτηκαν τα οικονομικά του.Από το έλλειμα που παρελήφθη,παραδόθηκε πλεόνασμα.
Στον σημερινό Δήμο Ξηρομέρου διετέλεσα αντιδήμαρχος την πρώτη διετία.Στο χρόνο αυτό και παρά την οικονομική στενότητα,έγιναν τα ακόλουθα έργα και παρεμβάσεις:
-Επέκταση δικτύου ύδρευσης στο Ρίβιο.
-Κεραμοσκεπή ιατρείου Φυτειών.
-Καλλωπιστικός μανδρότοιχος στην βόρεια είσοδο Φυτειών.
-Ηλεκτοφωτισμός αλσυλίου στη Παπαδάτου.
-Τοιχίο αντιστήριξης στις Φυτείες.
-Επέκταση σωλήνων ύδρευσης στις Φυτείες.
-Συντήρηση αγροτικών δρόμων.
-Διάνοιξη χώρων και καθαρισμός ερειπίων στις Φυτείες.
-Τσιμεντοστρώσεις σε Παπαδάτου-Ρίβιο-Φυτείες.
-Κατασκευή τμήματος αποχετευτικού δικτύου στις Φυτείες.
-Ολοκλήρωση και τακτοποίηση νέου χώρου νεκροταφείου Φυτειών.
-Αποκατάσταση καταστροφής μανδρότοιχου νεκροταφείου Παπαδάτου.
-Βελτίωση αποδυτηρίων γηπέδου Φυτειών.
-Δημιουργία Κ.Δ.Α.Π.
-Με συγκεκριμένες προτάσεις,παρεμβάσεις και αγώνα κατορθώθηκε να ολοκληρωθεί η πλατεία Φυτειών,που είχε χρονίσει.
-Σε συνεργασία με τον Νίκο Ζαρέντη(Πρόεδρο Τ.Κ. Παπαδάτου) έγιναν πάμπολλες και ουσιώδεις παρεμβάσεις στο Ρίβιο επ’ευκαιρία της κατασκευής της Ιόνιας Οδού.
-Τακτοποίηση εκκρεμών ζητημάτων σε Αστακό και Αλυζία.
Και τον τελευταίο ενάμισυ χρόνο πρωτοστάτησα ενάντια στη μεθόδευση χαβουζοποίησης της περιοχής μας με την εγκατάσταση μονάδων καύσης βιορευστών,αναδεικνύοντας,στηλιτεύοντας και δημοσιοποιώντας το ζήτημα,ούτως ώστε αυτό να ευαισθητοποιήσει και κινητοποιήσει συλλόγους,φορείς,κόμματα και πολίτες,για ένα καθαρό και αμόλυντο περιβάλλον.
Φίλες και φίλοι συνδημότες.Επειδή πιστεύω,ότι μπορώ ακόμα,να προσφέρω στη κοινωνία μας,ζητώ την ψήφο εμιστοσύνης σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές,στις 26 Μαϊου 2019.

Με εκτίμηση,
Βραχάς Παναγιώτης
Ιατρός

Άρθρο από:ΞηρόμεροNews