«Υπάρχει κάτι στον ουρανό που δεν ξέρουμε τι είναι αλλά είναι εκεί»

«Υπάρχει κάτι στον ουρανό  που δεν ξέρουμε τι είναι αλλά είναι εκεί». Αυτή η ωμή  παραδοχή ανήκει όχι δε κάποιο τυχαίο άτομο, άλλα στον πρώην επικεφαλής του προγράμματος εναέριων απειλών του αμερικανικού Πενταγώνου Luis “Lue” Elizondo.

Ο πρώην αξιωματούχος μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ δήλωσε ότι σε μια επικείμενη έκθεση που συντάσσεται και πρόκειται να παραδοθεί στο αμερικανικό Κογκρέσο για τα UAP, όπως αποκαλούνται πλέον τα UFO, ή αλλιώς Άγνωστα Εναέρια Φαινόμενα, εάν αποδειχθεί ότι οι ΗΠΑ έχουν μείνει τόσο πολύ πίσω τεχνολογικά από κάποιον αντίπαλο, τότε θα ισοδυναμεί ουσιαστικά με την μεγάλη καταστροφή που έπαθαν στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001.

Η έκθεση που πρόκειται να δημοσιευτεί τον ερχόμενο Ιούνιο είναι από εντολή που είχε δώσει ο πρώην αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πριν εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο, ο ίδιος όμως λέει πως δεν επαρκεί ο χρόνος:

«Χρειάστηκαν τρία χρόνια για να γράψουμε την έκθεση για τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001. Δεν είμαι σίγουρος ότι οι 180 ημέρες που έχουμε στη διάθεσή μας είναι αρκετές  για να μια ακριβή έκθεση για  ένα φαινόμενο που διαρκεί δεκαετίες ολόκληρες και που το Κογκρέσο δικαιούται να έχει»

Σύμφωνα με τον ίδιο η έκθεση πρόκειται να παρουσιάσει συμβάντα όπως αυτά του 2004 και 2014 από τις εμφανίσεις UAP που καταγράφηκαν από το αμερικανικό Ναυτικό, όπως και ορισμένα νέα στοιχεία γύρω από τις εμφανίσεις ¨μαύρων τριγωνικών» ιπτάμενων αντικειμένων σ διάφορα μέρη του κόσμου.

“Δεν είμαι τύπος που πιστεύει στα άγνωστα αντικείμενα. Είμαι ερευνητής και απλώς παρουσιάζω στοιχεία και δεδομένα”, δήλωσε ο Elizondo στην US Sun.

«Υπάρχει κάτι στους ουρανούς μας. Δεν ξέρουμε τι είναι. Δεν ξέρουμε πως λειτουργεί. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Δεν ξέρουμε ποιος είναι πίσω από αυτό. Δεν ξέρουμε τις προθέσεις τους και δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που μπορούμε να κάνουμε για αυτό», πρόσθεσε.

 

 

pronews.gr/

Το άρθρο «Υπάρχει κάτι στον ουρανό που δεν ξέρουμε τι είναι αλλά είναι εκεί» εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.