Τρομακτική ανακάλυψη που αλλάζει τα πάντα – Πυραμίδες στο βυθό του Ατλαντικού; (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Την ύπαρξη πυραμίδων στο βυθό του Ατλαντικού ωκεανού, βλέπουν πίσω από τις εικόνες, που διέρρευσανΒρήκαν πρόσφατα, οι οπαδοί των θεωριών συνομωσίας ανά την υφήλιο.

Αφορμή για τη νέα συζήτηση που έχει ξεσπάσει στους διεθνείς συνομωσιολογικούς κύκλους είναι ένα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, το οποίο φαίνεται να απεικονίζει το σχήμα πυραμίδων στο… βυθό του Ατλαντικού ωκεανού, στα ανοιχτά των νησιών Μπαχάμες.

 

 

Οι «πιστοί» των αντίστοιχων θεωριών επιμένουν πάντως πως πρόκειται για τα απομεινάρια της αεχέγονης ανθρώπινης παρουσίας στην περιοχή, ενώ κάνουν λόγο και για την ύπαρξη αρχαίου πολιτισμού αντίστοιχου των Αζτέκων.

Η «ανακάλυψη» ήρθε στο φως όταν ο «κυνηγός» UFO κι άλλων ανεξήγητων φαινομένων, Scott Waring, αναζητώντας εδαφικές ανωμαλίες στον βυθό, ήρθε μπροστά σε αυτό το απροσδόκητο θέμα.

Σύμφωνα με τον Waring πρόκειται για 2 υπερμεγέθεις κατασκευές, που η μία μοίαζει με την πυραμίδα της Γκίζας, ενώ το σχήμα της έτερης «κατασκευής» μοιάζει περισσότερο με μνημείο των Ίνκας.

Πάντως, αντίστοιχες θεωρίες έχουν επαναδιατυπωθεί στο παρελθόν, καθώς η επίμαχη περιοχή βρίσκεται εντός του «Τριγώνου των Βερμούδων», γεγονός που δίνει συνεχή τροφή για τέτοια σενάρια, ενώ μοιρασμένες ήταν οι αντιδράσεις των χρηστών του διαδικτύου σχετικά με την «ανακάλυψη», καθώς μερικοί έδειξαν να πείθονται για την ύπαρξη των πυραμίδων στο βυθό, ενώ άλλοι λιγάκι πιο κυνικοί προκάλεσαν τον Waring να… κατέβει στο βυθό για επιτόπια έρευνα.

Το άρθρο Τρομακτική ανακάλυψη που αλλάζει τα πάντα – Πυραμίδες στο βυθό του Ατλαντικού; (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.