Τριανταφυλλάκης Λεων Ιωάννης :Ευχαριστώ πολύ το Υπουργείο ΕσωτερικώνΟφείλουμε ,σαν νέα διοίκηση ,να φέρουμε τον Δήμο σε αναπτυξιακή τροχιά .
Να αξιοποιήσουμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία ,να στραφούμε στην σύνταξη μελετών και την υλοποίηση έργων . 


Ευχαριστώ πολύ το Υπουργείο Εσωτερικών , τον Υπουργό κύριο Θεοδωρικάκο και τους συνεργάτες του .

Δυστυχώς ,μας λείπουν και ζητάμε  τα αυτονόητα  .Εν έτη 2020 , δεν έχει λυθεί το θέμα της υδροδότησης στις περισσότερες κοινότητες ,το θέμα της αποχέτευσης ,της αστικής και αγροτικής  οδοποιίας,της αστικής κινητικότητας ,με την έλλειψη πεζοδρομίων ,πεζοδρόμων .Παράλληλα , δεν γίναν οι παρεμβάσεις για βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών ,αστικό πράσινο ,πάρκα ,πλατείες ,οδοφωτισμός ,ποδηλατόδρομοι, μονοπάτια και δεν αξιοποιήθηκε το θαλάσσιο μέτωπο ,σαν αναπτυξιακό εργαλείο για την περιοχή μας. 
Επιπρόσθετα, δεν υπήρχαν ενέργειες για βιώσιμη διαχείριση των απορριμμάτων και φαινόμενα ,όπως η άνθιση παράνομων χώρων απόθεσης απορριμάτων την τελευταία 20ετία , είναι ο κανόνας . 
Όλα αυτά είναι συνέπεια κακού σχεδιασμού ,κακοδιαχείρισης και σπασμωδικών κινήσεων . Όλα αυτά προσπαθούμε να ανατρέψουμε ,χωρίς να παραγνωρίζουμε τις δυσκολίες και τους σκοπέλους . Όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει μαγικό ραβδί να αλλάξουν αυτά , σίγουρα οι υπαίτιοι έχουν ονοματεπώνυμο και η κοινωνία τους ξέρει και τους γύρισε την πλάτη.Με σκληρή δουλειά όμως ,όλο αυτό το σκηνικό μπορεί να αλλάξει και αλλάζει .

Οι άξονες που στρατηγικά κινούμαστε  είναι συγκεκριμένοι και διακριτοί:
α) Οικονομική διαχείριση με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα ,νοικοκύρεμα των οικονομικών  εκκρεμοτήτων και βελτίωση των αποθεματικών του δήμου .
β) Στελέχωση των υπηρεσιών 
γ) Σχεδιασμός και εκπόνηση μελετών
δ) Διεκδίκηση πόρων και χρηματοδοτικών εργαλείων .

Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά …

Με εκτίμηση 

Τριανταφυλλάκης Λεων Ιωάννης
Δήμαρχος Ξηρομέρου

Άρθρο από:Δραγαμέστο Νέα