ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ;ΕΚΑΝΕ ΒΟΥΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 60 ΜΕΤΡΑ!

Με τραγικό τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή του ένας 78χρονος στο χωριό Κορυφή του δήμου Πύργου. Ο ηλικιωμένος που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, τα ξημερώματα της Παρασκευής περίπου στις 6, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr έφυγε από το σπίτι του, πηδώντας από το παράθυρο. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το δρόμο που οδηγεί στα κτήματά του, αλλά και δίπλα σε γκρεμό.

Σύμφωνα με τα ίχνη που βρήκαν ένας πυροσβέστης και ένας ανιψιός του, ο ηλικιωμένος πέρασε πάνω από το προστατευτικό κιγκλίδωμα στάθηκε στην άκρη του γκρεμού. Άφησε το φακό που είχε πάρει μαζί του για να φωτίζει το δρόμο και βούτηξε στο κενό από ύψος περίπου 60 μέτρων…
Από το πρωί που έγινε αντιληπτή η απουσία του άρχισαν οι συγγενείς του να τον αναζητούν. Ακολούθησαν τη διαδρομή – που όπως είπαν συγχωριανοί είχε κάνει τις τελευταίες ημέρες ξανά και εστίασαν στο σημείο του γκρεμού.

Φοβόντουσαν πως λόγω των προβλημάτων υγείας και των αντιδράσεων του θα τολμούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Έτσι όταν ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, επικέντρωσαν της έρευνες στη συγκεκριμένη περιοχή.

Από ψηλά δεν μπορούσε κάποιος να δει αν βρίσκεται κάπου το σώμα του 78χρονου, κυρίως αν βρισκόταν μέσα στη βλάστηση στο τέλος του γκρεμού.

Στο σημείο μαζί με τους άνδρες της ΟΠΚΕ και της Π.Υ. Πύργου, έφτασαν και οι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ για τις αναζητήσεις.

Από τη στιγμή που βρέθηκε ο φακός του 78χρονου στην άκρη του γκρεμοιύ, ήταν πιο εύκολος ο εντοπισμός του αφού περιορίστηκε κατά πολύ η ζώνη έρευνας.

Ακολουθώντας ίχνη που ήταν διακριτά μόνο από κοντινή απόσταση, εντοπίστηκε νεκρός ο 78χρονος.

Το άρθρο ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ;ΕΚΑΝΕ ΒΟΥΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 60 ΜΕΤΡΑ! εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.