Το βιβλίο “Περιπέτειες στην Κδαπούπολη – Ανοσοήρωες εναντίον Μικροβλαβερούληδων”, στις πιο ενδιαφέρουσες νέες κυκλοφορίες βιβλίων για μικρούς και μεγάλους

Το βιβλίο, “Περιπέτειες στην Κδαπούπολη – Ανοσοήρωες εναντίον Μικροβλαβερούληδων”, των Κωνσταντίνου Λίχνου, εκπαιδευτικών και παιδιών των ΚΔΑΠ Δήμου Ξηρομέρου, μία από τις 7 βιβλιοπροτάσεις γνωστού site που ασχολείται και με το κομμάτι των βιβλίων.

Γράφει η Στέλλα Πετρίδου

Ανάμεσα στα πολλά νέα βιβλία που κυκλοφορούν στην αγορά γι’ αυτή την εβδομάδα επιλέξαμε και σας προτείνουμε αυτά που μας κέντρισαν περισσότερο την προσοχή και το ενδιαφέρον.

“Περιπέτειες στην Κδαπούπολη – Ανοσοήρωες εναντίον Μικροβλαβερούληδων”, των Κωνσταντίνου Λίχνου, εκπαιδευτικών και παιδιών των ΚΔΑΠ Δήμου Ξηρομέρου.
Εκδόσεις: Άπαρσις
Κατηγορία: Παραμύθι

Πρόκειται για ένα αρκετά ενδιαφέρον και διδακτικό παραμύθι, με ευχάριστη αφήγηση και με παιδαγωγικό χαρακτήρα, το οποίο με τη βοήθεια των εικόνων και των χρήσιμων πληροφοριών που παρέχει πληροφορεί τους μικρούς αναγνώστες για τη φύση των ιώσεων, τον τρόπο μετάδοσης και αντιμετώπισής τους, καθώς και την διαχρονική χρησιμότητα των Εμβολίων.

Το συγκεκριμένο βιβλίο έχει λάβει το βραβείο Κοινωνικής προσφοράς για την συμμετοχή του στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό καλλιτεχνικής έκφρασης, για τα Αντιβιοτικά & τα Εμβόλια που διοργάνωσε το ΕΔΔΥΠΠΥ, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εκστρατείας για τα Αντιβιοτικά & τα Εμβόλια, που πραγματοποιήθηκε από τον Ιανουάριο έως το Σεπτέμβριο του 2022.