Στρογγυλοβουνι: Σε άλλη μία αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε σήμερα ο πρόεδρος της Τ.Κ. Στρογγυλοβουνίου Δήμητριος Χολέβας,Σε άλλη μία αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε σήμερα ο πρόεδρος της Τ.Κ. Στρογγυλοβουνίου Δήμητριος Χολέβας, καθώς σήμερα πραγματοποίησε τον καθαρισμό του περιφερειακού δρόμου του χωριού μας.

Υπενθυμίζουμε ότι τα έργα τα οποία έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι και σήμερα από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. είναι τα εξής :

Συνεργασία με την εθελοντική ομάδα του χωριού στην οποία συνέβαλλαν στο καθαρισμό του δασύλλιου όπου έγινε  κοπή και απομάκρυνση ξερών και πεσμένων δέντρων με αποτέλεσμα ο χώρος πλέον να είναι προσβάσιμος. 
 Προμηθεύτηκαν τα πρώτα μηχανήματα- εργαλεία για την βελτίωση της εικόνας του χωριού και του οικισμού Πηγάδια. 
 Με την στήριξη του Δήμαρχου Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη πραγματοποιήθηκαν τα έργα για την υδροδότηση του χωριού με αλλαγή σωλήνων στη Γεώτρηση.
Καθαρισμός του Νεκροταφείου.
Πραγματοποιήθηκαν  εργασίες στο Κοινοτικό γραφείο. Συγκεκριμένα έγιναν καθαρισμός και βάψιμο του χώρου, αγορά υπολογιστή και τοποθέτηση ιντερνετ.
Τοποθέτηση τερμάτων στο δημοτικό σχολείο για να παίζουν τα παιδιά καθώς και τοποθέτηση ψυγείου στο εσωτερικού του σχολείου.
Με τη βοήθεια της Περιφέρειας και τη χρήση γκρέιντερ και  μπουλντόζα θα γίνει άνοιγμα και καθαρισμός των αγροτικών δρόμων για την διευκόλυνση στη μετακίνηση των αγροκτηνοτρόφων.
Καθαρισμός των δρόμων 
Τα παραπάνω έργα μόνο στα θετικά μπορούν να ενταχθούν τόσο από την πλευρά του Προέδρου όσο και από τους συχωριανούς μας,  παρόλου που υπάρχουν αρκετές δυσκολίες στις μέρες μας ούτως ώστε να παραμείνει το χωριό μας ενεργό!

Άρθρο από:Δραγαμέστο Νέα