Σήμερα το τελευταίο “αντίο” στον 31χρονο Μπάμπη από το Μεσολόγγι

Συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα (27.01.2024) το τελευταίο “αντίο” στον 31χρονο Μπάμπη από το Μεσολόγγι, την ώρα που οι έρευνες της Αστυνομίας για τη δολοφονία του συνεχίζονται. Η κηδεία του είναι προγραμματισμένη για τις 15.00.

Σύμφωνα με το MEGA, η εικόνα, όπως την εκτιμά η αστυνομία, είναι πως ο βασικός κατηγορούμενος, ο 50χρονος κρεοπώλης, είναι ο μοναδικός δράστης της δολοφονίας στο Μεσολόγγι, και δεν υπάρχει παρεμβολή άλλου προσώπου.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι πως η δολοφονία γίνεται για το χρέος των 17.000 ευρώ και ότι υπάρχει προστριβή που πιθανόν να συνεχίστηκε στον τόπο του εγκλήματος. Δεν προκύπτει ωστόσο από πουθενά ότι έχει υπάρξει παρουσία τρίτου προσώπου που να εμπλέκεται γιατί: πρώτον, δεν υπάρχει στις κάμερες κάποιο στοιχείο, να ακολουθεί κάποιο αυτοκίνητο, δεύτερον ο πυροβολισμός είναι ένας, και τρίτον δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια στη μεταφορά της σορού.

Δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια, καθώς ο κατηγορούμενος έκατσε στο σημείο της επίθεσης 50 λεπτά.

Σύμφωνα με την εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ. δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο, παρά ένας άνθρωπος που να φαίνεται να σκοτώνει έναν άλλον άνθρωπο σε αυτό το σημείο.

Μέχρι στιγμής, πάντως, ο 50χρονος κρεοπώλης δεν έχει ομολογήσει.