Ραγδαίες εξελίξεις με τον 31χρονο αγνοούμενο στο Μεσολόγγι: Αναμένονται εντάλματα σύλληψης


«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι.
Μία συνομιλία – «κλειδί» βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο των αρχών για το «θρίλερ» της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (04/01).

Παράλληλα, αναμένονται εντάλματα σύλληψης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.

Αναμένονται εντάλματα σύλληψης
Το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών έχει συλλέξει καταθέσεις από άτομα στο στενό κύκλο του 31χρονου αλλά και κατοίκων της περιοχής. Αυτές οι καταθέσεις έχουν οδηγήσει την έρευνα σε ένα νέο στάδιο σε συνδυασμό με την ανάλυση που έχει γίνει σε «κλώνο» που έχει δημιουργηθεί της συσκευής του κινητού του αγνοούμενου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Το κινητό του αγνοούμενου δεν έχει εντοπιστεί, ωστόσο, οι αρχές έχουν καταφέρει να ανακτήσουν πολλά δεδομένα από το τηλέφωνο του 31χρονου, τα οποία δείχνουν προς τα πού πρέπει να κατευθυνθούν οι έρευνες.

Επιπλέον, πολύ σημαντικό θεωρείται το γεγονός πως έχουν καταφέρει να ανακτηθούν δεδομένα από το κινητό του 50χρονου κρεοπώλη και οι συνομιλίες πριν την εξαφάνιση..dnews.gr/

Το άρθρο Ραγδαίες εξελίξεις με τον 31χρονο αγνοούμενο στο Μεσολόγγι: Αναμένονται εντάλματα σύλληψης εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.