Πρωταθλήτρια ιστιοπλοΐας: Ο προπονητής με βίαζε δίπλα στον πατέρα μου


Η 21χρονη πρωταθλήτρια ιστιοπλοΐας κατέθεσε στον εισαγγελέα όσα πέρασε για περίπου τρία χρόνια, στα χέρια του προπονητή της. Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας λένε ότι κατέθεσε πως ο προπονητής την βίαζε ενώ στο σπίτι βρισκόταν ο πατέρας της.

Σε μία πολυσέλιδη κατάθεσή της ενώπιον του εισαγγελέα, Νίκου Στεφανάτου, η τότε 11χρονη αθλήτρια φέρεται να είχε πέσει επανειλημμένα θύμα βιασμού από τον προπονητή της, ακόμη και όταν ο πατέρας της κοιμόταν μέσα στο δωμάτιό της.

Σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr, όλα ξεκίνησαν με λεκτική παρενόχληση από τον πλέον κρατούμενο προπονητή, ο οποίος χρησιμοποιούσε εκφράσεις του στυλ «τι ωραίο μωρό είσαι εσύ» και «τι ωραίο σώμα έχεις».

Έναν χρόνο αργότερα σε αποστολή στο Γαλαξίδι, όπως είπε, μπήκε στο δωμάτιο της την κατέβασε από το κρεβάτι, έκατσε επάνω της και άρχισε να την φιλάει στο στόμα. Ένα χρόνο αργότερα, το 2011, και πάλι στο Γαλαξίδι κατέθεσε ότι την έσυρε στο αυτοκίνητό του και την βίασε για πρώτη φορά, ενώ την επόμενη ημέρα την βίασε μέσα στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας της.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για το δικό της βιασμό, ο φερόμενος θύτης έστειλε μήνυμα στο φερόμενο θύμα, για να την πείσει ότι όσα συνέβησαν μεταξύ τους ήταν νόμιμα.

Πληροφορίες από το dikastikoreportaz.gr.dikaiologitika.gr/

Το άρθρο Πρωταθλήτρια ιστιοπλοΐας: Ο προπονητής με βίαζε δίπλα στον πατέρα μου εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.