Παράτησε τις πίστες, άνοιξε τυροπιτάδικο: Αγvώpιστη σήμερα στα 51 της, η σταρ των 80s και 90s


Μεσουράνησε τη δεκαετία του ’90 και έγινε ευρέως γνωστή με το τραγούδι «Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει», τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα «φώτα» και έχει αφοσιωθεί στα παιδιά της.

Συγκεκριμένα η άλλοτε τραγουδίστρια που έγινε γνωστή για τις λαϊκές επιτυχίες που έκανε τη δεκαετία του ’90 και για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision το 1995 με το τραγούδι «Ποια προσευχή», συνεργάστηκε στο παρελθόν με γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, όπως ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Καραλής.

Ελίνα Κωνσταντοπούλου: Η αφοσίωση στην οικογένειά της και το διαφορετικό επιχειρηματικό βήμα
Ωστόσο, η ίδια μετά από χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε άλλο κομμάτι, καθώς έχει ανοίξει τυροπιτάδικο και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Μιλώντας πριν δύο χρόνια στην εκπομπή «Happy Day», είχε αποκαλύψει: «Κάποια στιγμή πρέπει να σταματάμε τις πίστες και να πιάνουμε τα μαχαίρια. Εγώ το έχω κάνει εδώ και χρόνια και με ευχαριστεί πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ. Άφησα το τραγούδι τελείως γιατί νομίζω ότι το χόρτασα αρκετά γιατί έκανα και τις πίστες μου και τους δίσκους μου, πήγα και στην Eurovision δυο φορές, έχω χορτάσει από αυτό».

«Μου γίνονται πολύ συχνά προτάσεις όλον αυτό το καιρό που τα έχω παρατήσει αλλά δεν θέλω. Όλα τα παράτησα για την οικογένεια συνειδητά. Είμαι μαμά 17χρονων διδύμων και είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί είναι το έργο μου, οι θησαυροί μου» συμπλήρωσε η 51χρονη σήμερα Ελίνα Κωνσταντοπούλου.

Δείτε το βίντεο:
w.enimerotiko.gr/

Το άρθρο Παράτησε τις πίστες, άνοιξε τυροπιτάδικο: Αγvώpιστη σήμερα στα 51 της, η σταρ των 80s και 90s εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – Xiromeropress.gr.