Ο κάτοικος   από τα Αγράμπελα είναι ένας έντιμος ,ήσυχος και φερέγγυος άνθρωπος ,που ονομάζεται Φέρρας Ξενοφώντας και σήμερα το πρωί παρουσία (3) τριών  μαρτύρων  μου είπε , πως όταν έπινε τον καφέ του μπροστά στο καφενείο  Σάββα στην πλατεία , όπου ερχόταν μπόχα  απευθύνθηκε προς εσάς  λέγοντάς σας( δεν μου διευκρίνισε αν ήταν σήμερα ή προηγούμενη ήμερα)   : γιατί υπάρχει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση  και εσείς του απαντήσατε , γιατί λένε πως  δεν έχουν χρήματα .
Μην εκτίθεστε άλλο λοιπόν .!!!
Όσο  για την κατάσταση που επικρατούσε τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχω ιδία αντίληψη    και φωτογραφικό υλικό , το οποίο μπορώ να σας θυμίσω .!!!
Θα παρακαλέσω όμως και το αγαπητό Blog  να αναρτήσει αυτό που έστειλε το γραφείο τύπου , στο οποίο φαίνεται ολοκάθαρα , πως εκεί που ήταν ο κάδος στο Καραϊσκάκη γεμάτος ,πήγαν και απλά τον ψευτοάδειασαν και απέξω τα σκουπίδια είναι σωρός .!!!
Μην εκτίθεστε λοιπόν στην προσπάθειά σας να καλύψετε τις ανεπάρκειες άλλων .!!
Δείτε αν θέλετε και σημερινές εικόνες από Μαχαιρά , Βασιλόπουλο Καραϊσκάκη, το μεσημέρι με την συννεφιά ,όταν επέστρεφα από μια κηδεία στην Μπαμπίνη .
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Σταικος  
Αστακός 26/2/2020


Άρθρο από:https://xiromeritis.blogspot.com/