ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΥΧΑΝ: «ΜΑΣ ΔΑΓΚΩΣΑΝ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ»(ΒΙΝΤΕΟ)


Επιστήμονες από το εργαστήριο της Ουχάν, έπειτα τις αποκαλύψεις του Μάικ Πομπέο, προχώρησαν στην παραδοχή πως δέχτηκαν δαγκώματα από μολυσμένες με κορωνοϊό νυχτερίδες, τη στιγμή που συνέλεγαν δείγματα σε σπήλαιο.

Ένας εκ των ερευνητών που συμμετείχε στη διαδικασία, είπε ότι τα δόντια των ζώων πέρασαν από τα λαστιχένια γάντια του «σαν βελόνα», με την ομάδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που έχει ήδη φτάσει στην πόλη από την οποία ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο η διασπορά της Covid-19, να καλείται να ερευνήσει σε βάθος τα ζητήματα που έχουν προκύψει.

Το προσωπικό που εργάζεται στην μυστική εγκατάσταση της Ουχάν, φάνηκε, επίσης, να χειρίζεται νυχτερίδες χωρίς γάντια και εργάζονταν πάνω σε «ζωντανούς ιούς» χωρίς μάσκες, προφανώς παραβιάζοντας τους αυστηρούς κανόνες ασφαλείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σύμφωνα με βίντεο που κατέγραψε ένα κινεζικό τηλεοπτικό συνεργείο και μεταδόθηκε το 2017.
.makeleio.gr

Το άρθρο ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΥΧΑΝ: «ΜΑΣ ΔΑΓΚΩΣΑΝ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ»(ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.