Ο Δήμαρχος ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ θέτει τον κ. Μιχάλη Καλατζή, πρόεδρο της τοπικής κοινότητας ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ, εκτός της Δημοτικής Παράταξης >, λόγω απαράδεκτης και άσεμνης συμπεριφοράς την ώρα της συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου Μοναστηρακίου.

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Ο Δήμαρχος ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ θέτει τον κ. Μιχάλη Καλατζή, πρόεδρο της τοπικής κοινότητας ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ, εκτός της Δημοτικής Παράταξης << ΔΎΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ >>, λόγω απαράδεκτης και άσεμνης συμπεριφοράς την ώρα της συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου Μοναστηρακίου.

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και κοινωνικοί φορείς του χωριού.

Είμαστε αντίθετοι σε τέτοιες συμπεριφορές, οι οποίες δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές, καθώς βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση τόσο με τη λειτουργία της παράταξης όσο και με το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Το άρθρο Ο Δήμαρχος ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ θέτει τον κ. Μιχάλη Καλατζή, πρόεδρο της τοπικής κοινότητας ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ, εκτός της Δημοτικής Παράταξης << ΔΎΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ >>, λόγω απαράδεκτης και άσεμνης συμπεριφοράς την ώρα της συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου Μοναστηρακίου. εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.