Νικόλαος Νταής: Κέντρο Υγείας Μύτικα Αιτ/νίας – Πατριωτική επιστολή στην Μυτικιώτισσα μας κα Βάσω Τσαμπιέρη-Παπαμιχαήλ

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΤΙΚΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ


ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
στην Μυτικιώτισσα μας κα Βάσω Τσαμπιέρη-Παπαμιχαήλ

Αγαπημένη μου Βάσω.
Εμένα ο Μύτικας έγινε η δεύτερη πατρίδα μου από το 1969, που διορίστηκα Συμβολαιογράφος και εγκαταστάθηκα εδώ. Αγωνίστηκα γι’ αυτόν τον τόπο και συνεχίζω να το κάνω και θα το κάνω για όσο ζω, επειδή ούτε ο χρόνος με ανάλωσε, ούτε η νόσος εμάρανε τις δυνάμεις μου. Ασχολούμαι εδώ και 50 χρόνια με το Κ.Υ. Μύτικα, την επάνδρωση και αναβάθμιση του, με το άνοιγμα του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας και με όλα τα θέματα του τόπου, με προσωπικές μου παραστάσεις, επαφές και οχλήσεις προς τους αρμόδιους, σε βαθμό παρεξηγήσεως. Δεν τους άφηνα ήσυχους. Δεν εφησυχάζω και τώρα και βρίσκομαι σε τακτική επικοινωνία με ευκατάστατους απόδημους συμπατριώτες μας, οι οποίοι έχουν πρόθεση και διάθεση να συνεισφέρουν για την κάλυψη των αναγκών σε εξοπλισμό του Κ.Υ. Μύτικα.
Εσύ είσαι γέννημα και θρέμμα Μυτικιώτισσα. Με τον Άδωνι Γεωργιάδη, Υπουργό Υγείας, μπορεί να ολοκληρωθεί τουλάχιστον ο βιοϊατρικός εξοπλισμός του Κ.Υ. Μύτικα. Με άρθρο μου που δημοσίευσα στα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, απευθυνόμενος στον Υπουργό, τον παρακαλώ για να ολοκληρωθεί ο βιοιατρικός εξοπλισμός του Κ.Υ. Μύτικα. Για να λυθεί και αυτό το ζήτημα, θα πρέπει να αγωνιστούμε και να πιέσουμε και εμείς προσωπικά.
Κάθε μέρα λοιπόν επισκέψεις και οχλήσεις στον Υπουργό Υγείας. Πρέπει να πιέσουμε με όποιον τρόπο για να δούμε απόπερατωμένο και πλήρως λειτουργικό το Κέντρο Υγείας. Είναι χρέος μας στον τόπο που αγαπάμε! Σε σένα πέφτει το βάρος τώρα, αφού η προσωπική σου γνωριμία με τον κύριο Υπουργό θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος!

Μύτικας Αιτ/νίας 19-4-2024
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Νικόλαος Θωμά Νταής
σ. Συμβολαιογράφος