Νικολούλη: «Έχω δει όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά»


Στο περιοδικό «You» παραχώρησε συνέντευξη η Αγγελική Νικολούλη, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στην καριέρα της, ενώ αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή της κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας.

«Η δουλειά μου είναι για μένα τρόπος ζωής. Ποτέ δεν το έβαλα κάτω! Πέρα από το μυστήριο και τους γρίφους, που με συναρπάζουν, με γεμίζει σαν άνθρωπο και η προσφορά στο συνάνθρωπό μου, που υποφέρει. Αυτό που με κάνει να προχωράω τόσα χρόνια την έρευνα είναι η αναζήτηση της αλήθειας, που κάποιοι θέλουν να θάψουν…

Όταν βλέπω το σκοτάδι να διαλύεται απ’ το Φως, η χαρά και η ηθική αμοιβή μου είναι μεγαλύτερες από το όποιο εμπόδιο ή απογοήτευση.

Έχω δεχτεί απειλές για την ζωή μου και ακραία περιστατικά εκφοβισμού. Έχω δει όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά. Αν φοβόμουν θα είχα σταματήσει από καιρό, παρόλα αυτά συνεχίζω» ανέφερε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος. topontiki.gr

Το άρθρο Νικολούλη: «Έχω δει όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά» εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.