Νέα ειδική προσφυγή της δημοτικής παράταξης ¨Δυνατό Ξηρόμερο, πρώτα ο πολίτης” στην αποκεντρωμένη διοίκηση..

Νέα ειδική προσφυγή της δημοτικής παράταξης ¨Δυνατό Ξηρόμερο, πρώτα ο πολίτης” στην αποκεντρωμένη διοίκηση..
Νέα ειδική προσφυγή σύμφωνα με πληροφορίες από τη δημοτική παράταξη ¨Δυνατό Ξηρόμερο πρώτα ο πολίτης” στην αποκεντρωμένη διοίκηση για τις 21 απευθείας αναθέσεις εκτός ημερησίας διάταξης που αποφάσισε η οικονομική επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου σε τακτική συνεδρίαση της με τηλεδιάσκεψη την 31/12/2020.
Θα σας θυμίσουμε ότι στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής την παραμονή πρωτοχρονιάς εκτός ημερησίας διάταξης και με απών όλα τα μέλη της αντιπολίτευσης που συμμετέχουν στην επιτροπή αποφασίστηκαν 21 απευθείας αναθέσεις με τη διαδικασία του κατεπείγοντος εκτιμώμενου ύψους 150.000 ευρώ με αύξων αριθμό απόφασης 201-221/2020 .
Είναι η δεύτερη ειδική προσφυγή της παράταξης δυνατό Ξηρόμερο μέσα σε σχετικά πολύ μικρό χρονικό διάστημα ,η πρώτη ήταν κατά της υπ αριθ. 125/2020 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου , για αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020

Το άρθρο Νέα ειδική προσφυγή της δημοτικής παράταξης ¨Δυνατό Ξηρόμερο, πρώτα ο πολίτης” στην αποκεντρωμένη διοίκηση.. εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.