ΜΥΤΙΚΑΣPRESS: Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; ανήκουμε και στηρίζουμε τη παράταξη ”Δύναμη Ελπίδας – Ανατροπή Τώρα”

ΜΥΤΙΚΑΣPRESS: Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; Ανήκουμε και στηρίζουμε τη παράταξη ”Δύναμη Ελπίδας – Ανατροπή Τώρα”

 

 

Αντιπαράθεση ξέσπασε μετά από άρθρο του Δημοσιογράφου μέλους της ΕΣΗΕΑ κ.Θωμά Μπαρμπαρούση σε τοπικά site και με αφορμή το ερώτημα που έθεσε δημόσια για το αποτέλεσμα της Ψηφοφορίας κατά την τελευταία κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου  για την αγορά του γεωτεμαχίου για την εγκατάσταση και λειτουργία Βιολογικού Καθαρισμού των λυμάτων Μύτικα, Κανδήλας και Βάρνακα

Ο κ Μπαρμπαρούσης αναφέρει : 

 “Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ταπραντζή –Πέττα, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία της ψηφοφορίας ανακοίνωσε ότι η πρόταση για την απευθείας αγορά υπερψηφίστηκε από 17 μέλη του ΔΣ.. 

 Ωστόσο, δημοσίευμα του blog mytikaspress αναφέρει ότι η πρόταση υπερψηφίστηκε από 18 μέλη του ΔΣ, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτούς και τον κ. Γαζέτα Παναγιώτη, ο οποίος δεν συμμετείχε στη ψηφοφορία.. 

Μέχρι αυτή τη στιγμή η σχετική αναφορά του blog δεν έχει διαψευσθεί, οπότε παραμένουμε με την απορία, αν τελικά ισχύει η ανακοίνωση της κ. Προέδρου, ή ευσταθεί η πληροφορία του mytikaspress, που σημειωτέον προβάλει κατ αποκλειστικότητα ζητήματα, θέσεις και αποφάσεις που αφορούν το Δήμο. 

Μάλιστα, σε τέτοιο βαθμό, που δεν είναι λίγοι αυτοί, που αποδίδουν, στο εν λόγω blog, τον χαρακτηρισμό του ‘’άτυπου’’ γραφείου τύπου του Δήμου.” 

Σε απάντηση της η συντακτική Ομάδα του  mytikaspress αναφέρει:

Μόλις είδαμε το δημοσίευμα του συμπατριώτη μας Δημοσιογράφου από την Μαχαιρά κ. Θωμά Μπαρμπαρούση , όσον αφορά την ψήφο του κ. Γαζέτα, στο σοβαρότατο θέμα του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου για τον βιολογικό της Δ.Ε. Αλυζίας, κάνοντας μας την τιμή να αναφερθεί και στο ερασιτεχνικό Blog μας και αναδεικνύοντας ως μεγάλο θέμα ποια είναι η δική μας γνώμη και τι γράψαμε εμείς, παρουσιάζοντας το μάλιστα και ως ένα είδος ”προβλήματος”, γιατί απλά γράψαμε την προσωπική μας γνώμη, ωσάν να έπρεπε να πάρουμε την άδεια κάποιου.

Για τα υπόλοιπα που αναφέρει ο κ. Μπαρμπαρούσης για το Blog μας, επαναλαμβάνουμε ότι εκφραζόμαστε πολιτικά, επώνυμα και έχουμε φανερή θέση και εκεί που στηρίζουμε, έχουμε το θάρρος να το λέμε και να μην το κρύβουμε.
 

Τυχαίνει να ανήκουμε στο 80% των Ξηρομεριτών, που το 2019 επιλέξαμε πολιτική αλλαγή στον Δήμο Ξηρομέρου, με ”Δύναμη Ελπίδας – Ανατροπή Τώρα” και δεν θα απολογηθούμε για αυτό  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΑΖΕΤΑ ΩΣ ΝΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ  ΕΔΩ

Το άρθρο ΜΥΤΙΚΑΣPRESS: Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; ανήκουμε και στηρίζουμε τη παράταξη ”Δύναμη Ελπίδας – Ανατροπή Τώρα” εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.