Μπράβο στο δικό μας παιδί,το Νικόλα απο την Κομπωτή Ξηρομέρου που πήρε μια θέση στο Masterchef


Μετά την επιτυχημένη παρουσία του 36χρονο Χρήστου με καταγωγή από το Πεντάλοφο Μεσολογγίου ήταν η σειρά του Νίκου από το Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας να αντιμετωπίσει τον Μάριο και το άγχος του.

Ο Νικόλας Καραμπούλης έφτιαξε κροκέτα γαρίδας με σπανάκι και κρέμα τραχανά και μία σουκρίμ γαρίδας.

Την αίτηση στον επιτυχημένο διαγωνισμό μαγειρικής έκανε η κοπέλα του, όπως αποκάλυψε μετά από ερώτηση των κριτών. Ο ίδιος μαγειρεύει εδώ και πέντε χρόνια και δουλεύει στην περιοχή του Ζωγράφου εκεί όπου κατοικεί μαζί με την Αθηνά.

Τη στιγμή που τον ρώτησαν για την καταγωγή του ο ίδιος με υπερηφάνια είπε για το Ξηρόμερο με τον Λεωνίδα να αναρωτιέται τι του θυμίζει ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης ανέφερε πως δε ξέρει τη συγκεκριμένη περιοχή.

Κι ενώ σε πρώτη φάση οι κριτές και συγκεκριμένα ο «Θείος» Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε ποδιά στον Μάριο, αμέσως μετά έκανε την… ανατροπή και φόρεσε ποδιά και στον Νίκο δίνοντας την ευκαιρία και στους δύο να είναι στους 24 που θα βρεθούν στο σπίτι του μαγειρικού διαγωνισμού.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την προσπάθειά του:

πηγη agriniotimes.gr

Το άρθρο Μπράβο στο δικό μας παιδί,το Νικόλα απο την Κομπωτή Ξηρομέρου που πήρε μια θέση στο Masterchef εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.