Με κοκαΐνη πιάστηκε άνδρας στην Αμφιλοχία και δύο φυγόποινοι στο Αγρίνιο

Συνελήφθη, στις 02-07-2024, στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 71,4 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) και 21,4 γραμμάρια κοκαΐνης.

Συνελήφθη, στις 02-07-2024, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του Τριμελούς Πρωτοδικείου Λάρισας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών για παράβαση αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Συνελήφθη, στις 01-07-2024, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης έξι ετών για υπόθεση μαστροπείας κατά εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα από ανιόντα συγγενή εξ αίματος.

Το άρθρο Με κοκαΐνη πιάστηκε άνδρας στην Αμφιλοχία και δύο φυγόποινοι στο Αγρίνιο εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – Xiromeropress.gr.