Μεσολόγγι: Στην κλήση 12 δευτερολέπτων οι απαντήσεις για το άγριο φονικό – Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον Μπάμπη


Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών προκειμένου να ρίξουν φως στη φρικτή δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.
Οι έρευνες των Αρχών εστιάζουν στο εάν υπήρξαν συνεργοί στο ειδεχθές αυτό έγκλημα που έχει συγκλονίσει εδώ και μέρες το Πανελλήνιο. Ήδη έχει προφυλακισθεί ο φερόμενος ως δολοφόνος του, ο 50χρονος κρεοπώλης.

Ταυτόχρονα οι Αρχές ξεψαχνίζουν το κινητό του κρεοπώλη ελπίζοντας ότι θα δέσουν περισσότερο την υπόθεση. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν ότι το όπλο πιθανότατα το όπλο και το κινητό του θύματος έχουν πεταχτεί σε κοντινή περιοχή.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες είναι ότι, την νύχτα του φονικού ο ο κατηγορούμενος κάλεσε τον Μπάμπη και μίλησαν για 12 δευτερόλεπτα. Μέσα από τις συνομιλίες θα φανεί αν η πράξη του είναι προμελετημένη.

Τέλος, φως στην άγρια δολοφονία θα ρίξουν τα ρούχα που φορούσε ο άτυχος Μπάμπης αλλά και δείγμα DNA του κρεοπώλη, το οποίο θα συγκριθεί με γενετικό υλικό του θύματος.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή
Μετά τον εντοπισμό της σορού του 31 ετών Μπάμπη στο Μεσολόγγι, οι έρευνες στην περιοχή συνεχίζονται προκειμένου να βρεθούν το κυνηγετικό όπλο και το κινητό του θύματος, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε.

Μια φορά και από κοντινή απόσταση έχει πυροβοληθεί ο 31χρονος Μπάμπης. Αυτό φέρεται να είναι το συμπέρασμα της ιατροδικαστικής έρευνας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όπως είχε δείξει και η αυτοψία που είχε γίνει στο τόπο της δολοφονίας χρησιμοποιήθηκε δεκάβολο μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιείται στο κυνήγι αγριογούρουνου.

Ο άτυχος Μπάμπης δέχτηκε τα σκάγια του όπλου από μπροστά και ψηλά.

Κοντά στο σημείο της δολοφονίας εντοπίστηκε ένα κομμάτι από φυσίγγιο που έχει σταλεί για έλεγχο στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό της καραμπίνας και του κινητού του θύματος βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Την ίδια ώρα, δεν αποκλείεται η πιθανότητα και άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση ενώ έμφαση δίνεται στο να βρεθεί το κίνητρο και για αυτό – εκτός των άλλων- αναζητούνται και μαρτυρίες.

Σύμφωνα με αρμόδιες αστυνομικές πηγές ο εντοπισμός της σορού σίγουρα θα δώσει στοιχεία στις αρχές για την έρευνα της υπόθεσης. Στοιχεία τα οποία θα αποκλείσουν ή θα αποδείξουν και τη συμμετοχή ίσως και κάποιου συνεργού..dnews.gr

Το άρθρο Μεσολόγγι: Στην κλήση 12 δευτερολέπτων οι απαντήσεις για το άγριο φονικό – Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον Μπάμπη εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.