Μεσολόγγι: Μήνυση κατά του κρεοπώλη από την οικογένεια του Μπάμπη


Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι, ο οποίος συνεχίζει να αγνοείται.
Χθες εντοπίστηκε σε βάρκα κηλίδα αίματος σε βάρκα, η οποία εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια προς διερεύνηση, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ανήκει σε ζώο και συγκεκριμένα σε πτηνό.

Την ίδια ώρα η οικογένεια του 31χρονου αναμένεται να καταθέσει μήνυση κατά του 51χρονου, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που τον είδε ζωντανό.

Η μήνυση αφορά ψευδομαρτυρία, καθώς έχει πέσει, όπως θεωρεί η οικογένεια και με βάση το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, σε πολλές αντιφάσεις αναφορικά με τις κινήσεις του τη μοιραία νύχτα.

Μιλώντας για την υπόθεση, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, σημειώνει:

«Υπήρχε ένα τρίτο πρόσωπο όντως, με το οποίο φαίνεται ότι μιλούσε και πριν το περιστατικό της εξαφάνισης του Μπάμπη αλλά και μετά, επίμονα ο κρεοπώλης με μηνύματα. Κάποια μηνύματα τα έσβησαν, θα γίνει ανάκτηση γιατί το τηλέφωνο από το τρίτο πρόσωπο κατασχέθηκε από την αστυνομία. Να δούμε αν εμπλέκεται αυτό το πρόσωπο ή απλώς μιλούσε μαζί του για να δημιουργήσει ένα άλλοθι».

«Το ζήτημα είναι ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη το πτώμα, αν υπάρχει πτώμα. Μέσα στο κελί που κρατούνταν (σ.σ. ο κρεοπώλης) υπήρχε ένας Ρομά ο οποίος κατέθεσε μετά ότι αυτός είπε εκεί μπροστά του ότι δεν πρόκειται να βρουν τίποτα έτσι όπως το έχω κάνει. Να δούμε αν αυτός ο άνθρωπος είναι αξιόπιστος ή είναι μυθομανής.

Βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία που παραπέμπουν ότι κάτι έγινε, ίσως μια εγκληματική πράξη, γιατί δεν μπορείς να ρωτάς κάποιον τι ακριβώς έγινε σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό που εξαφανίστηκε ένας άνθρωπος και να σου απαντάει ”δε θυμάμαι και δεν ξέρω”. Έχει πει ότι έχει καπνίσει ένα τσιγάρο που αυτό ίσως λειτούργησε αρνητικά στο να θυμάται πράγματα, όπως λέει ο ίδιος», συνέχισε ο κ. Καλλιακμάνης και αναφερόμενος στην περιοχή, όπου εξαφανίστηκε ο 31χρονος αναφέρει:

«Η περιοχή εκεί είναι δύσκολη στο ψάξιμο, υπάρχουν πολλοί βάλτοι, ποτάμια. Μπορεί κάποιος να σκότωσε τον Μπάμπη και να τον έριξε στο νερό με κάποιο βάρος ώστε να μην βγει το πτώμα του στην επιφάνεια, αλλά ακόμα και γλυκό να είναι το νερό μετά από 15 ημέρες το πτώμα φουσκώνει και βγαίνει στην επιφάνεια. Αν τον έθαψε υπήρξε δυσκολία στην έρευνα όσον αφορά αυτήν τη διαδικασία. Όταν ενημερώθηκε η αστυνομία για την εξαφάνιση και άρχισε έρευνα, άρχισε να βρέχει και ήταν δύσκολο να δεις αν υπήρχε κάπου σκαμμένο χώμα. Πιστεύω ότι αν ήθελε κάποιος, που ήξερε εκεί την περιοχή, να αποκρύψει ένα πτώμα, θα το έκανε».dnews.gr

Το άρθρο Μεσολόγγι: Μήνυση κατά του κρεοπώλη από την οικογένεια του Μπάμπη εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.