Με χθεσινή του ξαφνική επώνυμη παρέμβαση του στο Blog μας (δείτε εδώ), σε σχετική μας ανάρτηση με στοιχεία και πραγματικά έγγραφα που παρουσιάσαμε, για μία απ’ ευθείας ανάθεση γραφικής ύλης με έκπτωση 19,4%, ο δημοτικός σύμβουλος του «Δυνατό Ξηρόμερο – Πρώτα ο πολίτης» κ. Κώστας Γεωργούλας, μας έκαμε επώνυμα δύο ερωτήσεις και επώνυμα του δώσαμε δύο απαντήσεις.
Με έκπληξη διαπιστώσαμε σήμερα να δημοσιοποιεί στο Blog του μόνο τις ερωτήσεις του και μάλιστα στην μία έχει τροποποιήσει το κείμενο του προσθέτοντας και άλλα και τις επώνυμες απαντήσεις μας που έλαβε, τις έκοψε στην μονταζιέρα και κοινώς έπεσε μαύρο σαν αυτό που έπεσε στην ΕΡΤ, εφαρμόζοντας για την «ενημέρωση» των αναγνωστών, μία μίξη προπαγάνδας παλιού σοβιέτ και ΣΚΑΙ. Φυσικά σε λίγο θα αρχίσουν από κάτω οι ανώνυμες επιθέσεις. Εμείς ανώνυμες επιθέσεις προς τον κ. Γεωργούλα δεν επιτρέψαμε και ούτε θα επιτρέψουμε.
Για πλήρη ενημέρωση των αναγνωστών, δημοσιεύουμε τις επώνυμες ερωτήσεις του κυρίου Γεωργούλα και τις επώνυμες απαντήσεις που του δώσαμε.

Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια …..

Άρθρο από:ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS