Κορωνοϊός: Δήμαρχος έστειλε αστυνομία για να διαλύσει πάρτι και βρήκε την γυναίκα του


Ο δήμαρχος μιας μικρής πόλης προειδοποίησε τους πολίτες ότι θα στείλει στην αστυνομία σε όσα πάρτι πραγματοποιούν, καθώς πρέπει να στεκόμστε σοβαροί απέναντι στο πρόβλημα που λέγεται «κορωνοϊός». Η αστυνομία πήγε σε όλους τους παραβάτες του νόμου και διέλυσε τα πάρτι της πόλης το Σάββατο. Σε ένα από αυτά, όμως, διασκέδαζε και η σύζυγος του δημάρχου, όπως αναφέρει άρθρο του huffingtonpost.gr.
«Αυτές είναι πολύ σοβαρές στιγμές και σας παρακαλώ να παραμείνετε στο σπίτι», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Άλτον που βρίσκεται στο Ιλλινόις, Μπραντ Γουόκερ, το Σάββατο. «Οι γονείς, παρακαλώ κρατήστε τα παιδιά σας στο σπίτι, κάνοντας έτσι ένα ζωτικής σημασία βήμα για την υγεία μας».
Τη Δευτέρα, ο δήμαρχος ανέφερε μέσω Facebook ότι η αστυνομία είχε βρει τη σύζυγό του σε ένα μπαρ στην πόλη που λειτουργούσε κατά παράβαση των όσων είχαν λεχθεί τις προηγούμενες ημέρες. Δήλωσε ότι ήταν αμήχανο και ζήτησε συγγνώμη στους ψηφοφόρους του.
«Η σύζυγός μου είναι ένας ενήλικας ικανός να κάνει τις δικές του αποφάσεις και σε αυτή την περίπτωση ενήργησε χωρίς ώριμη σκέψη» έγραψε. «Θα αντιμετωπίσει τις ίδιες συνέπειες για την άσχημη απόφαση της».
Ο Γουόκερ δεν έδωσε το όνομα της συζύγου του ούτε εντοπίστηκε σε τοπικές ειδήσεις.
Το Άλτον είναι μια πόλη περίπου 26.000 ανθρώπων, που βρίσκεται περίπου 20 μίλια βόρεια του Σαιντ Λούις, στο Μιζούρι.

Άρθρο από:https://xiromeritis.blogspot.com/