ΚΗΦΗ ΚΑΝΔΗΛΑΣ : Απορρίφθηκε το αίτημα της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου για παραχώρηση χρήσης της αίθουσας του πρώην δημαρχείου Αλυζίας

Απορρίφθηκε το αίτημα της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου για παραχώρηση χρήσης της αίθουσας του πρώην δημαρχείου Αλυζίας.

Σήμερα το απόγευμα και ώρα 19:30 συνεδρίασε το τοπικό συμβούλιο της Τ.Κ. Κανδήλας με πλήρες απαρτία και από τα πέντε μέλη.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η παραχώρηση χρήσης της αίθουσας του πρώην δημαρχείου Κανδήλας για δημιουργία ΚΗΦΗ.

Το Κοινοτικό συμβούλιο με ομόφωνη απόφαση του απέρριψε το αίτημα της Κοινωφελούς Επιχείρησης για παραχώρηση της αίθουσας του πρώην Δημαρχείου Κανδήλας.

Αντί αυτού προτείνει να παραμείνει το ΚΗΦΗ στο κτήριο που έχει φτιαχτεί για τον σκοπό αυτό στην πρώην κοινότητα Κανδήλας κρίνοντας αβάσιμους τους ισχυρισμούς του Προέδρου κυρίου Ελευθέριου Μάντζαρη και του διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης ..

Το άρθρο ΚΗΦΗ ΚΑΝΔΗΛΑΣ : Απορρίφθηκε το αίτημα της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου για παραχώρηση χρήσης της αίθουσας του πρώην δημαρχείου Αλυζίας εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.