Κένταυρος Αστακού: 3η Πανελληνιονίκης και Χάλκινο μετάλλιο η Δέσποινα Παπαζώη

Μεγάλη Επιτυχία για τον Κένταυρο στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ανδρών – Γυναικών!

3η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ!

Η Αθλήτρια του Κενταύρου συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη σήμερα Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 στην Χαλκίδα, και αν και μικρότερη ηλικιακά κατάφερε να ανέβει στο βάθρο κατακτώντας την 3η θέση στην Ελλάδα στην κατηγορία της.

Την αθλήτρια καθοδήγησε στο πρωτάθλημα ο Δάσκαλος του ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ φίλος και συνεργάτης του Κενταύρου ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την συμβολή του στην επιτυχία.. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου σημαίνει αυτόματα και την μοριοδότηση της αθλήτριας για την εισαγωγή της στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Μέσα σε διάστημα τριών μηνών είναι η δεύτερη αθλήτρια του Κενταύρου μετά την Μαύριακα Παναγιώτα του Χρήστου που κατακτά την μοριοδότηση και πανελλήνιο Μετάλλιο!

Αύριο Παρασκευή αναχωρεί και η υπόλοιπη αποστολή του Κενταύρου για την Χαλκίδα απαρτιζόμενη εκτός από την Δέσποινα που θα ξανά αγωνιστεί, από άλλους οχτώ αθλητές οι οποίοι θα συμμετέχουν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος με σκοπό και πάλι την διάκριση…

Καλό Ταξίδι… Καλή Επιτυχία.