«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάςόλους τους συγχωριανούς-ες για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου με αποτέλεσμα την επανεκλογή μου ως πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου. Είναι σπουδαίο το συναίσθημα, είναι μεγάλη η ευθύνη. Η προτίμηση και η αγάπη στο πρόσωπό μου, με τιμούν ιδιαίτερα διότι απέδειξαν με τη ψήφο τους, ότι αναγνώρισαν στο πρόσωπο μου, όλα όσα έχω προφέρει στη 5ετή θητεία μου ως πρόεδρος και με γεμίζουν χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια που με επέλεξαν να συνεχίσω να τους εκπροσωπώ και να διεκδικώ ένα καλύτερο χωριό για όλους μας.Δεσμεύομαι πως και για τα επόμεναχρόνια θα σταθώ αντάξιος των προσδοκιών τους. Θα καταβάλλω τη μέγιστη προσπάθεια ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα στον τόπο μας, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό.
Με συνέπεια λόγωνκαι πράξεων, θα πορευτούμε όλοι μαζί, γιατί η Χρυσοβίτσα, μας χρειάζεται όλους ενωμένους. Για τον τόπο που αγαπάμε την Χρυσοβίτσα και που αξίζει να πάει ακόμα ψηλότερα…»

The post Ευχαριστήριο μήνυμα από τον πρόεδρο Κοινότητας Χρυσοβίτσας Γιάννη Χρόνη. appeared first on XIROMERO PRESS- XIROMEROPRESS.GR.

Άρθρο από: xiromeropress.gr