ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ Μ.Μ.Ε.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα 11 Μαΐου 2020


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ Μ.Μ.Ε.


Την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 και ώρα 14:00, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σχετικά με τα έργα και τις δράσεις που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, καθώς επίσης τις τροποποιήσεις και τις καινοτομίες που αυτό περιέχει, μετά την αναμόρφωση και ψήφισή του, από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας (την Τρίτη 28 Απριλίου 2020).


Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας epresence.gov.gr και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να μας κοινοποιήσετε, το αργότερο μέχρι τη Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 14:00, το ονοματεπώνυμο του δημοσιογράφου ή συνεργάτη σας που επιθυμεί να συμμετάσχει καθώς και μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου να αποσταλεί η σχετική πρόσκληση συμμετοχής.


Σημειώνεται ότι για να καταστεί δυνατή η συμμετοχή σας στην διαδικτυακή συνέντευξη, απαιτείται η είσοδός σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα με τα στοιχεία του TAXISnet, ενώ χρειάζεστε υπολογιστή (ή λαπ τοπ ή τάμπλετ) με κάμερα και μικρόφωνο. Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος ξεπεράσουν τον ανώτατο δυνατό αριθμό συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Άρθρο από:ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ