ΕΚΤΑΚΤΟ:Μεγάλη καραμπόλα με 50 ΙΧ αυτοκίνητα στην Εγνατία Οδό – Εγκλωβισμένοι οδηγοί


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία Οδό σήμερα το πρωί Κυριακής (6/3)
Κλειστή παραμένει η Εγνατία οδός στο τμήμα από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης, από καραμπόλα αυτοκινήτων λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, στην καραμπόλα ενεπλάκησαν αρχικά πέντε αυτοκίνητα, ενώ στη συνέχεια έπεσαν πάνω σε αυτά και πολλά άλλα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης στην καραμπόλα έχουν εμπλακεί πάνω από 50 αυτοκίνητα, ενώ φαίνεται ότι υπάρχουν 3- 4 εγκλωβισμένοι επιβάτες που έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Ήδη προς την περιοχή κατευθύνονται δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε άντρες από την Πυροσβεστική υπηρεσία της Κοζάνης για τον απεγκλωβισμό των επιβατών.

H Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας εκτρέπει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων που κινούνται προς Δυτική Μακεδονία, Γιάννενα και Ηγουμενίτσα, από τη Βέροια προς Έδεσσα, Πτολεμαΐδα και κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού προς Κοζάνη.typosthes.gr

Το άρθρο ΕΚΤΑΚΤΟ:Μεγάλη καραμπόλα με 50 ΙΧ αυτοκίνητα στην Εγνατία Οδό – Εγκλωβισμένοι οδηγοί εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.