Διθυραμβικό άρθρο της dailymail για το στήθος του Μητσοτάκη: Έγινε «sex symbol» !

Στην κατηγορία με τις ειδήσεις για τις γυναίκες, της εφημερίδας dailymail, έγινε αφιέρωμα για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ώς «sex symbol» έπειτα από την φωτογραφία του που κυκλόφόρησε στο twitter κατά τη διάρκεια της δεύτερης δόσης του εμβολίου.

Στο άρθρο της dailymail με τίτλο «Πρωθυπουργός! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης της Ελλάδας γίνεται απίθανο sex symbol μετά την αποκάλυψη του τριχωτού του στήθους σε τόπλες εμβολιασμό Covid» τονίζεται πως ο Έλληνας πρωθυπουργός, έβαλε «φωτιά» στο Twitter μέσα σε μία νύχτα με την φωτογραφία του εμβολιασμού του κατά του κορονοϊού ενώ κάποιοι τον παρομοίασαν με τον Πούτιν όταν ήταν ημίγυμνος κατά τη διάρκεια ιππασίας.

Ο Πρωθυπουργός έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου στο Αττικό νοσοκομείο την περασμένη Δευτέρα. Αντί όμως να σηκώσει τα μανίκια επέλεξε να ξεκουμπώσει τη μπλούζα του και έτσι προέκυψε η επίμαχη φωτογραφία.

Η φωτογραφία έχει γίνει viral στο Twitter, ενώ πολλάπλα είναι τα σχόλια για τη γοητεία του πρωθυπουργού. Μάλιστα ορισμένοι αναφέρουν πως είναι λόγος μόλις αρθεί το lockdown να επισκεφθούν τη χώρα μας για διακοπές σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα.

Κάποιος άλλος αναφέρει πως θα μπορούσε να βοηθήσει στην προτροπή των πολιτών για τον εμβολιασμό, γράφοντας «Ο έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει τα αδύνατα δυνατά για προωθήσει στους δικούς του ανθρώπους το εμβόλιου του κορονοϊού».dikaiologitika.gr/

Το άρθρο Διθυραμβικό άρθρο της dailymail για το στήθος του Μητσοτάκη: Έγινε «sex symbol» ! εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.