Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο ο Εισαγγελέας

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τη δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από ερωτικές συνευρέσεις με πρώην συντρόφους του, τα οποία ανέβασε σε sites ερωτικού περιεχομένου χωρίς την έγκρισή τους. Ο παρουσιαστής παραπέμφθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με το newsit, η ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου αφορά στην «ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού». Ο παρουσιαστής αναμένεται να ζητήσει προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί.

Ήταν λίγο πριν από τις 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (23.12.2021) όταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πέρασε, υπό άκρα μυστικότητα, την πόρτα του δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί που συνόδευαν τον παρουσιαστή μπήκαν με το αυτοκίνητο από την πλαϊνή πόρτα του γκαράζ ώστε να αποφύγουν τους δημοσιογράφους και τις κάμερες.

newsit,

Το άρθρο Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο ο Εισαγγελέας εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.