Δήμος Ξηρομέρου : Ξεκίνησε την διακοπή παροχών ύδρευσης μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες


Έγινε η έναρξη και η εφαρμογή των  οι εξαγγελιών  της δημοτικής αρχής του Δήμου Ξηρομέρου να προβεί στην διακοπή όλων των παροχών εκτός των ορίων της πόλης του Αστακού.
Μέσα σε κλίμα έντονων διαμαρτυριών από τους καταναλωτές που θίγονται άμεσα με την εν λόγο απόφαση.
Από πληροφορίες που έχουμε η διαδικασία διακοπής των παροχών ξεκίνησε παρουσία του Δημάρχου Ξηρομέρου Ιωάννη Τριανταφυλλάκη του Δημοτικού Συμβούλου Φίλιππου Σαμαλέκου και την παρουσία της Αστυνομικής αρχής.
Οι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την κίνηση αυτή της δημοτικής αρχής ,  αφού πρώτα εξέδωσε διαμαρτυρία ο Σύλλογος κτηνοτρόφων Ξηρομέρου.
Συντάκτης μας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρώην αντιδήμαρχο και τον τ υπεύθυνο ύδρευσης Θεόδωρο Λιβάνη όπου του απηύθυνε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την επάρκεια της ποσότητας του νερού.
Ο κύριος Λιβάνης μας απάντησε ότι   το νερό επαρκεί για όλους αρκεί να γίνεται σωστή διαχείριση και να επισκευάζονται  οι  βλάβες άμεσα  στο εσωτερικό και εξωτερικό δίκτυο της πόλης του Αστακού, όπως γινόταν και στο παρελθόν .
Συλλέξαμε υλικό βίντεο και φωτογραφίες από το τελευταίο σημείο αναφοράς στην θέση λατομεία Παπαγιαννόπουλου  όπου το νερό κάνει υπερχείλιση και χύνετε ανεξέλεγκτα.
Αναφέρουμε το παραπάνω για να σας δείξουμε την κακοδιαχείριση  που γίνεται.
Κύριοι της δημοτικής αρχής είστε υποχρεωμένοι να εξασφαλίσετε νερό για όλους όπως έπρατταν τα προηγούμενα χρόνια οι προηγούμενες δημοτικές αρχές .
Ζητάμε απο τον Δήμο Ξηρομέρου να μας ενημερώσει τι έγινε σήμερα; έχει προβεί σε διακοπές παροχών ύδρευσης ;  και αν ναι σε  νόμιμες οι παράνομες αν εντόπισαν.

                 ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΣΚΟΠΑ

Άρθρο από:https://xiromeritis.blogspot.com/