Γ.ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ:Ξαφνικά, το σπίτι άρχισε να τραντάζεται, ενώ ακούγαμε ουρλιαχτά”, συγκλονιστικό φαινόμενο που τον στοιχειώνει εδω και 40 χρόνια!


Τα τελευταία σαράντα χρόνια, ο Γιώργος Γερολυμάτος προσπαθεί να βρει απάντηση στο περιστατικό εκείνο που τον έχει «στοιχειώσει».

Ο τραγουδιστής μαζί με τους φίλους του αποφάσισαν να επισκεφθούν ένα στοιχειωμένο σπίτι στο Πικέρμι. Τα όσα άκουσαν τους έκαναν να φύγουν τρέχοντας και ο τραγουδιστής δεν μπορεί να το ξεχάσει. «Αποφασίσαμε να το επισκεφθούμε για ν’ αποδείξουμε ότι όλα αυτά είναι στην φαντασία. Μόλις φθάσαμε στο σπίτι και μπήκαμε μέσα μας κόπηκαν τα πόδια. Ξαφνικά, το σπίτι άρχισε να τραντάζεται, ενώ ακούγαμε ουρλιαχτά και κάτι να σέρνεται παντού. Τρελαθήκαμε. Το βάλαμε στα πόδια. Φοβηθήκαμε. Αυτό που όλοι έχουμε δει στις ταινίες τρόμου συμβαίνει σε αυτό το σπίτι», δήλωσε ο τραγουδιστής στη news και αποκάλυψε ότι αρκετά χρόνια μετά το είπε σε φίλο του παραψυχολόγο προκειμένου να πάρει μια απάντηση για το τι μπορεί να συμβαίνει. «Πήγαμε μαζί, εγώ όμως δεν άντεχα να μπω. Έμεινα έξω και περίμενα. Όταν βγήκε, μου είπε ότι έχω δίκιο. Μου ανέφερε ότι όντως στο σπίτι βρίσκονται εγκλωβισμένα πνεύματα, τα οποία πρέπει να ελευθερωθούν. Ωστόσο, μου εξήγησε ότι είναι δύσκολο». Ο τραγουδιστής από τότε διαβάζει βιβλία προκειμένου να καταλάβει τι συμβαίνει στην περιβόητη βίλλα του Καλλέργη, αφού υπάρχουν και άλλες μαρτυρίες ανθρώπων.https://newpost.gr

Το άρθρο Γ.ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ:Ξαφνικά, το σπίτι άρχισε να τραντάζεται, ενώ ακούγαμε ουρλιαχτά”, συγκλονιστικό φαινόμενο που τον στοιχειώνει εδω και 40 χρόνια! εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.