Γιαμαρέλλου: Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τους κανόνες υγιεινής και την απόσταση των δύο μέτρων

Γιαμαρέλλου: Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τους κανόνες υγιεινής και την απόσταση των δύο μέτρωνΣτους απαράβατους κανόνες που θα ακολουθούμε για να προφυλαχθούμε από τον κορονοϊό μίλησε η Ελένη Γιαμαρέλλου.

Η κ. Γιαμαρέλλου αναφέρθηκε σε αυτούς τους κανόνες στην εκπομπή Live News και το Νίκο Ευαγγελάτο, για την επόμενη ημέρα.
«Ο αριθμός των κρουσμάτων μας είναι μικρός. Παράλληλα σήμερα ο Ευαγγελισμός ανακοίνωσε ότι όλα τα κρεβάτια της μονάδας είναι άδεια. Και τρίτον όσον αφορά στα φάρμακα, ότι υπάρχει στον κόσμο τα έχουμε κι εδώ. Τέλος, σημαντικό είναι να δούμε πόσοι αρρώστησαν, πόσοι έχουν αντισώματα, όλοι αυτοί όταν γίνει ένας έλεγχος σε μεγάλη κλίμακα και ο ΕΟΔΥ προγραμματίζει ένα πρόγραμμα,θα μας επιτρέψει να πούμε, ότι εσείς που είστε άνοσοι γυρίζετε στη δουλειά και οι υπόλοιποι όπως και οι ομάδες υψηλού κινδύνου δουλεύετε από το σπίτι, με πολύ προσοχή βλέποντας και κάνοντας», ανέφερε αρχικά η κ. Γιαμαρέλλου.
Αναφορικά με την επαναφορά στην «κανονικότητα», η κυρία Γιαμαρέλλου υπογράμμισε πως υπάρχουν δύο παράμετροι τους οποίους δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ. Κι αυτοί είναι, οι κανόνες υγιεινής όπως επίσης και η απόσταση των δύο μέτρων.
«Πρέπει να δούμε το ποσοστό ανοσίας του πληθυσμού, για να ξέρουμε πότε θα κάνουμε το βήμα στην επόμενη μέρα. Πρέπει να παραμείνουμε πειθαρχημένοι».
newsit.gr

Άρθρο από:https://xiromeritis.blogspot.com/