Βίντεο ντοκουμέντο από το Μεσολόγγι, οι κινήσεις του κρεοπώλη μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη


Στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για την εξαφάνιση του Μπάμπη από το Μεσολόγγι. Οι τελευταίες κινήσεις του κρεοπώλη.
Βιαστικός και ανήσυχος εμφανίζεται ο κρεοπώλης σε βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας.

Ο 50χρονος του οποίου τις κινήσεις κατέγραψε κάμερα σε mini market, πηγαινει σε μίνι μάρκετ της περιοχής προκειμένου να αγοράσει ρολό χαρτί κουζίνας, λίγη ώρα μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι θα έκανε καθαριότητα στο σπίτι του γιατί θα το έβλεπαν κάποιοι υποψήφιοι ενοικιαστές, αφού σκόπευε να το νοικιάσει.

Στο μίνι μάρκετ βρέθηκε ρεπόρτερ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» και επιβεβαίωσε πως εκείνο το βράδυ κατά τις 10 παρά εμφανίστηκε στο μαγαζί, πήρε γρήγορα αυτό που ήθελε και έφυγε.

«Είμαστε από το ίδιο χωριό. Τον ήξερα. Καλό παιδί ακουγόταν ότι ήταν. Αν έκανε κάτι τέτοιο και τον σκότωσε όπως λένε ας πληρώσει με τον χειρότερο τρόπο. Και ο αδελφός μου να ήταν, αυτό θα έλεγα. Να τον πάρουνε μακριά και να μην ξαναδεί την Αιτωλοακαρνανία», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος συνελήφθη για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, σε εκτέλεση εντάλματος του ανακριτή Μεσολογγίου, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο, πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πρόκεται για τον τελευταίο άνθρωπο που φέρεται να συναντήθηκε με τον 31χρονο.

.dnews.gr

Το άρθρο Βίντεο ντοκουμέντο από το Μεσολόγγι, οι κινήσεις του κρεοπώλη μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.