Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο σημείο της γης ΠΟΥ εξαφανίζονται 3.000 άνθρωποι χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος,(βίντεο)


Το Τρίγωνο των Βερμούδων το γνωρίζουν όλοι. Ιστορίες με καράβια και αεροπλάνα που εξαφανίστηκαν πάνε και έρχονται στις θεωρίες συνωμοσίας. Το μέρος όμως που είναι ακόμα πιο επικίνδυνο δεν είναι αυτό, αλλά το Τρίγωνο της Αλάσκας.

Κάθε χρόνο, στην Αλάσκα εξαφανίζονται 3.000 άνθρωποι χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος, σύμφωνα με το περιοδικό Atlantic. Οι περισσότεροι χάνονται στην περιοχή που αποκαλείται το Τρίγωνο της Αλάσκας.
Από το 1988, περισσότερες από 16.000 εξαφανίσεις έχουν σημειωθεί στην περιοχή, με το Utkiagaviq το Anchorage, και το Juneau, να οριοθετούν το Τρίγωνο της Αλάσκας.

Το 1972, η εξαφάνιση ενός αεροπλάνου Τσέσνα με Αμερικανούς πολίτες, μεταξύ των οποίων ο επικεφαλής της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Χέιλ Χογκς και ο Νικ Μπέγκιχ, γερουσιαστής από την Αλάσκα.

Οι ΗΠΑ διεξήγαν μια επιχείρηση έρευνας και διάσωσης 39 ημερών, χωρίς ποτέ να βρουν συντρίμμια ή σορούς.

Οι εξαφανίσεις συνεχίστηκαν κατά τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με το περιοδικό Curiocity, μεταξύ των πιο τρανταχτών εξαφανίσεων είναι αυτή ενός αεροσκάφους με 5 επιβαίνοντες το 1990, με το χιόνι και τον πάγο να είναι σε θέση να κρύψει όλες τις αποδείξεις.

Δείτε το βίντεο:pronews.gr/

Το άρθρο Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο σημείο της γης ΠΟΥ εξαφανίζονται 3.000 άνθρωποι χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος,(βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.