Αττική: 30 περιοχές χωρίς ρεύμα – 2 με 3 ημέρες η αποκατάσταση

Όλο και μεγαλώνει η λίστα με τις περιοχές που είναι χωρίς ρεύμα, λόγω της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με καταγγελίες, το πρόβλημα παραμένει άλυτο από χθες, ενώ ο ΔΕΔΔΗΕ, σε πολλές περιπτώσεις δηλώνει αδυναμία πρόσβασης των συνεργείων στα σημεία των ζημιών.

Ήδη σε δεκάδες περιοχές κάτοικοι έκλεισαν περισσότερες από 14 ώρες χωρίς ρεύμα. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το χρόνο αποκατάστασης, με τον ΔΕΔΔΗΕ να δηλώνει ότι “γίνεται ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν”.

Οι εκτιμήσεις πάντως λένε ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί 2 με 3 ημέρες για να ομαλοποιηθεί πλήρως η κατάσταση.

«Έχουμε πάνω από 5.000 βλάβες και αρκετές γραμμές μέσης τάσης εκτός», δηλώνει ο Πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών της ΔΕΗ, Κ. Μανιάτης.

Η λίστα με τις περιοχές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το ρεύμα είναι η παρακάτω:

Μεσόγεια

Παλλήνη

Γέρακας

Σπάτα

Πικέρμι

Μαραθώνας

Σχοινιάς

Γραμματικό

Λούτσα

Καλλέντζι

Κερατέα

Ανθούσα

Μάτι

Νέος Βουτζάς

Πεύκη

Κηφισιά

Μαρούσι

Νέο Ηράκλειο

Αχαρνές

Ψυχικό

Χαλάνδρι

Αγία Παρασκευή

Χολαργός

Διόνυσος

Νέα Φιλαδέλφεια

Βούλα

Γλυφάδα

Άγιος Δημήτριος

Ηλιούπολη

Παλαιό Φάληρο

Προσοχή συνιστά ο ΔΕΔΔΗΕ

Την προσοχή των πολιτών εφιστά ο ΔΕΔΔΗΕ, επισημαίνοντας ότι αν διαπιστώσουν ζημιές στο δίκτυο να απομακρυνθούν άμεσα και να μην έρθουν σε καμία επαφή με πεσμένα καλώδια και στύλους.

Στις περιπτώσεις αυτές θα πρέπει να καλέσουν στο 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ (deddie.gr).

Το άρθρο Αττική: 30 περιοχές χωρίς ρεύμα – 2 με 3 ημέρες η αποκατάσταση εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.