Έξαλλη η διοίκηση του ΣΚΑΪ με πανελίστα του Alpha! Η επιστολή διάψευσης και η προειδοποίηση για τη «συκοφαντία» και την «προσβολή»…


Νέο τηλεοπτικό «μαναφούκι» βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτή τη φορά ανάμεσα στον ΣΚΑΪ και τον Alpha. Τι συνέβη μάς εξήγησε από τον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Σας έχω πολύ ωραία θέματα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Πριν όμως πω για τα θέματά μας, θέλω να σας διαβάσω μια επιστολή που μας έστειλε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ για κάποια σχόλια που έγιναν μέσα από την εκπομπή και συγκεκριμένα από τον Δημήτρη με αφορμή τη λήξη της συνεργασίας του Ανδρέα Γεωργίου με το κανάλι», είπε η Σταματίνα και στην συνέχεια διάβασε -μιας και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά ελέω απειλής, μελλοντικών νομικών κινήσεων του καναλιού του Φαλήρου εναντίον της – την επιστολή στον αέρα.

Συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει: «Στην εκπομπή Happy Day που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha στις 30/12/2020 αναφέρθηκαν αναληθή γεγονότα και συκοφαντικοί ισχυρισμοί για την εταιρεία ΣΚΑΪ ΑΕ και τον ομώνυμο τηλεοπτικό σταθμό που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ειδικότερα αναφέρθηκε ότι όλοι όσοι έχουν περάσει από τον σταθμό ΣΚΑΪ είναι στα δικαστήρια με την ιδιοκτησία, ότι η εταιρεία δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της και ότι στο σταθμό γίνονται τέρατα. Ως προς αυτά και ως προς αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζουμε ότι δεν υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες με συνεργάτες του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ούτε βεβαίως υφίστανται συμπεριφορές παράνομες αντιδεοντολογικές έναντι σε συνεργάτες του σταθμού όπως αναληθώς αναφέρθηκε στην εκπομπή, ως εκ τούτου εκφράζουμε την λύπη μας για την γενόμενη προσβολή».
ΠΗΓΗ

Το άρθρο Έξαλλη η διοίκηση του ΣΚΑΪ με πανελίστα του Alpha! Η επιστολή διάψευσης και η προειδοποίηση για τη «συκοφαντία» και την «προσβολή»… εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.