Άρης Πορτοσάλτε: Οι άνθρωποι των 500 ευρώ δεν βάζουν βενζίνη (video)


Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Άρης Πορτοσάλτε, λέγοντας πως “βενζίνη δεν πάει να βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ αλλά βενζίνη των 2 ευρώ βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας”. Μάλλον η πλειοψηφία των εργαζόμενων που αμείβονται με τον κατώτατο των 600 ευρώ καθαρά δεν ανήκουν στις “παραγωγικές μονάδες”.

“Ό άνθρωπος των 500 ευρώ παίρνει λεωφορείο. Δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν κι εμάς με το αυτοκίνητο” ανέφερε ακόμα. Άραγε, όπως αναρωτήθηκε και ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός, οι κάτοικοι των λαϊκών γειτονιών δεν χρησιμοποιούν αυτοκίνητα ή μήπως δεν έχουν δικαίωμα να έχουν δικό τους μέσο;

Η συγκεκριμένη δήλωση έρχεται τη στιγμή που οι τιμές στα καύσιμα έχουν χτυπήσει κόκκινο με τις προβλέψεις να είναι αρκετά δυσοίωνες για τη συνέχεια ενώ αντίστοιχη δήλωση είχε κάνει και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θοδωρής Σκυλακάκης, πριν λίγες εβδομάδες.

//ekfrasi.net/

Το άρθρο Άρης Πορτοσάλτε: Οι άνθρωποι των 500 ευρώ δεν βάζουν βενζίνη (video) εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.