Άγιος Παΐσιος: Ο Δημήτρης Ξανθόπουλος, η σχέση του με την πίστη κι ο ρόλος του Πρόδρομου Εζνεπίδη


Καλεσμένος στην εκπομπή MEGA Καλημέρα βρέθηκε σήμερα το πρωί ο ηθοποιός Δημήτρης Ξανθόπουλος, που πρωταγωνιστεί στην σειρά Άγιος Παΐσιος , από τα Φάρασα στον Ουρανό, υποδυόμενος τον Πρόδρομο Εζνεπίδη, τον πατέρα του Αγίου Παϊσίου, στην ομώνυμη σειρά.

Η σχέση του με την πίστη εκτός σειράς
Ξεκινώντας είπε πως στην σειρά , «Βλέπουμε μια οικογένεια δεμένη, ενωμένη, υπάρχει σεβασμός. Πώς μπολιάστηκε μέσα του με αυτήν την πραγματικότητα ο ίδιος ο Άγιος», είπε αρχικά ο ηθοποιός. Επίσης, όσο αναφορά τον ρόλο που παίζει η πίστη στη ζωή του, ανέφερε πως, «Δεν είμαι ο άνθρωπος που εκκλησιάζεται κάθε Κυριακή, δεν ακολουθώ το πρωτόκολλο αλλά υπάρχει η πίστη μέσα μου».

Ο ρόλος του στην σειρά Άγιος Παΐσιος
Για τον Παΐσιο Έξαρχο που υποδύεται τον μικρό Αρσένιο στα πρώτα επεισόδια, τόνισε: «Ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί. Η οικογένειά του είναι πολύ θρησκευόμενη. Είναι πιστός και προσεύχεται». Τέλος για τον ρόλο του στην σειράς, είπε χαρακτηριστικά πως: «Είναι πολύ δύσκολος ρόλος και προσπάθησα να μην γίνω γραφικός. Ένας γνωστός μου τον είχε γνωρίσει τον Άγιο Παίσιο. Άνθρωποι που τον έχουν γνωρίσει από κοντά τον Παΐσιο τους είχε κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πρόσωπο». ΠΗΓΗ https://youfly.com

Το άρθρο Άγιος Παΐσιος: Ο Δημήτρης Ξανθόπουλος, η σχέση του με την πίστη κι ο ρόλος του Πρόδρομου Εζνεπίδη εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.